1vs1-Cup III - Infopaketti

Uutinen
Yhteensä 64 pelaajaa pääsi mukaan turnaukseen. Lohkot ovat nyt arvottu, ja ne näkyvät alla. Tilastot, ottelut yms. löytyvät osoitteesta bit.ly/1vs1cup3 ja pian myös 1vs1-liigan sivustolta. Turnauksessa pelataan ensin alkulohkot. Jokaisessa lohkossa on 4 pelaajaa. Jokaista oman lohkon pelaajaa vastaan pelataan kaksi (2) kertaa, vieraspuolella sekä kotipuolella. Ottelun nimi täytyy olla "1vs1-Cup III (lyhenne-lyhenne)" -muotoa. 1vs1-liigan säännöt, eli 2x5min ja pitkät/paitsiot päällä, jäähyt pois päältä.

Voitto: 2p
Tasapeli: 1p
Tappio: 0p

Jokaisesta lohkosta pääsee kaksi pelaajaa pudotuspeleihin. Pelit saa aloittaa heti, kun olet nähnyt tämän viestin.

Deadline oman lohkon peleille on sunnuntaina 28.6.2015 klo 23:59. Tähän mennessä täytyy olla pelattuna kaikki pelit. Jos tulee jotain epäselvyyksiä, havaitset peeloilua tms. niin lähetä nimimerkille Falco notea. Myös tuomarioikeuksia voi kysellä.

Jos pelejä jää pelaamatta, pelaamattomuuden syy (ja kumpi pelaajista oli syyllinen siihen) on ilmoitettava notella nimimerkille Falco 12 tunnin sisällä deadlinesta, tai johtokunta tekee päätöksen jatkoonpääsijästä oman näkemyksensä mukaan tai mahdollisesti arvonnan kautta.

Otteluiden tulokset lähetetään notena nimimerkille Falco. Screenshotin ottaminen pelin jälkeen on kuitenkin suositeltavaa.

Lohkot, tilastot ja kaiken tarvittavan näet osoitteessa bit.ly/1vs1cup3. Tämän sivuston vasemmassa alareunassa on myös Pudotuspelit-osio, josta pääset tarkastelemaan, mitä tapahtuu lohkovaiheen jälkeen. Pelionnea!
Tietoja
Kirjoittanut: Falco
Julkaistu: 17.06.2015 01:14
Luettu: 44 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.