1vs1-Cup III - Lopputulokset

Uutinen
Kolmas 1vs1-Cup on nyt saatu päätökseen. Turnaus huipentui sunnuntai-iltana finaalispektaakkeliin, jossa vastakkain olivat jlo sekä Fud.

Pronssiottelussa Falco nitisti Rataksesin maalirikkaassa pelissä 7-4. Rataksesilla oli omat paikkansa, mutta Falco pystyi rauhallisella pelityylillään pitämään lukemat positiivisina ja vei pronssia kotiintuliaisiksi.

Finaaliottelut pelattiin sunnuntaina klo 19.00. Ottelusarjaa seurasi parhaimmillaan jopa 27 katsojaa. Fud oli niskan päällä ensimmäisessä ottelussa. jlo ei pahemmin päässyt omalta alueeltaan hyökkäyspäähän, vaan joutui puolustustehtäviin. Tätä jatkui koko ensimmäisen ottelun 1. erän ajan. Fud johti ottelua 0-2, mutta jlo onnistui kolmesti b-pisteeltä ja näin ollen pääsi mukaan otteluun. Varsinaisella peliajalla ottelu päättyi 4-4, joten mentiin jatkoajalle. Siitä ei kauaakaan, kun jlo pääsi vapaasti laukomaan b-pisteen kaarelta takanurkkaan ja ensimmäisen ottelun tulos oli sinetöity. jlo johti ottelusarjaa 1-0.

Toisessa ottelussa jlo sai salama-alun ja meni välittömästi 1-0 johtoon. Fud tasoitti hetken päästä, mutta jlo sai johtoasemansa takaisin ja karkasi peräti kahden maalin johtoasemaan. Peli oli 1-3, kun toisessa erässä 3 minuutin kohdalla Fud pääsi yllättämään ja kavensi tilanteeseen 2-3. Viimeisillä 10 sekunnilla Fud sai vielä hienon vetopaikan viiksien kohdalta, mutta ei onnistunut laittamaan kiekkoa häkkiin joten mestaruus ratkesi.