Kaikki huono loppuu aikanaan

Artikkeli
HT Ampparit, HC Halko, HC Oilers, Trademark, Team Viper, NJD.

Monet legendaariset joukkueet ovat jo poistuneet keskuudestamme ja tilalle on tullut lähinnä kiinnostukseltaan Hogen kainalokarvoihin verrattavissa olevia tusinajengejä. Hitaasti, mutta varmasti myös Husky-lauman kiinnostuskiikarit ovat vajonneet yhä syvemmälle ja syvemmälle jäähän ja joka kausi joukkueen kasaamisesta on tullut yhä enemmän pakonomainen velvollisuus, joka lankeaa heikkomielisimmälle husky-toverille. Monesti on tullut myös ydinporukan kanssa mietittyä, että kuinka kauan huskyt jaksavat vaeltaa siperian kylmillä jääkentillä varsinkin kun vierasmatkat sen kuin pitenevät ja pitenevät tuttujen porukoiden lopettaessa.

Viimeisimmästä kaudesta ei näytä jäävän paljoa kerrottavaa jälkipolville. Kassel-lauma on ollut koko kauden epäyhtenäinen ja sekainen porukka, jonka peli on harvoin, jos ollenkaan näyttänyt siltä mihin on joskus vuosia sitten totuttu. Joukkue on kasattu liimalla ja teipillä erityyppisistä pelaajista ja yhteispeli on ollut hakusessa lähes joka pelissä. Kentällä onkin nähty kaikenmaailman kokoonpanoja, joista yleisin oli 3 hyökin "taktiikka", jossa yhdelle hyökkääjälle(Hahkis) puettiin ylemmän puolustajan paita. Ylemmän puolustajan paikka onkin ollut ongelmallinen jo monta kautta, sillä siihen ei tunnu löytyvän aktiivista toveria. Kautta sekoitti entisestään joukkueen parhaan maalintekijän Kimpsin eriskummallinen päätös vaihtaa elämääkin tärkeämpi tikku-ukkopeli pääsykokeisiin pänttäämiseen. Myös Hoki-liigan "herrasmiespelaajan" Omenan suloiset kuiskuttelut joukkueen tärkeimmän pelaajan Harrietin korvaan koskien ensi kautta vaikuttivat kauteen. Kuullessaan sen kuuluisan aidan toisella puolella sijaitsevasta vihreeäkin vihreämmästä ruohosta tippui puolustuksen lukon pelin taso huomattavasti(muun joukkueen tasolle) ja loppukausi olikin tuhoontuomittu.

Päätös ensi kaudesta alkoi uhkaavasti lähestyä jo hautajaisten suunnittelua, kunnes yksi oivallus pelasti tilanteen: kesätauko! Pari ihanaa ja aurinkoista kuukautta ilman homehtumista tietokoneen ääressä. Pari kuukautta aikaa antaa ihanan auringon sulattaa se syväjää, jossa kiinnostuskiikarit ovat olleet lukittuna jo muutaman kauden ajan. Täten ensi kaudella näemme jo lähes yksinäisen husky-lauman vanhan hokikunnan valonkantajana!

Pieni syystuuli käy kuitenkin joukkueen sisällä, joten etsimme tositarkoituksella ehkäpä viimeistä kertaa muutamaa pelaajaa suureen rooliin. Joka pelipaikalle mahtuu yksi tai kaksi pelaajaa! Tarkoitus olisi löytää vahvoja syöttöpelin kannattajia höystettynä huonolla huumorintajulla. Hakijat voivat ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen notella, ircillä, pullopostilla tai kirjepommilla.

Kiitos, anteeksi ja ensi kaudella nähdään!

Phoenix
Dick tator
Ec Kassel Huskies
Tietoja
Kirjoittanut: Phoenix
Joukkue: EC Kassel HuskiesEC Kassel Huskies
Julkaistu: 13.05.2012 18:45
Luettu: 27 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.