Meihin ei uskottu

Artikkeli
Salamavalot välkkyvät kun mestaruuteen asti tulokaskaudella joukkueensa luotsannut Nissinen saapuu parin viikon mestaruusjuhlien jälkeen lehdistötilaisuuteen. Ensimmäiseksi toimittaja kysyy sen, mitä me kaikki haluamme kysyä häneltä: No miltä nyt tuntuu?
- Ensimmäinen kausi, ensimmäinen mestaruus, mahtava joukkue ja todella hyvät fiilikset. Tuntuu aivan mahtavalta.
Hänen ilmeestään paistaa helpotus, mutta myös samalla huomaa, että kaikki ei ole hyvin. Hän kertoo, että joukkueessa
viime kaudella loistaneet pudotuspelien mvp fits ja Hatti eivät tule jatkamaan joukkueessa. Pientä helpotusta kuitenkin antaa se,
että olemme jo ruvenneet rakentamaan pohjaa tulevalle kaudelle sekä monta jatkosopimusta on jo tehty.[summary]

Runkosarja & playoffs

Kausi alkaa. Jokainen pelaaja on täynnä intoa. Tavoitteet on tehty ja ne ovat hyvin maltilliset, pääsy pudotuspeleihin. Tavoite kuulosti hyvältä, koska olemmehan vasta tulokasjoukkue.
Kuitenkin joukkueessamme pelasi erittäin kokeneita pelaajia, joten kukaan joukkueestamme ei voi väittää etteikö mitalipelit taikka kulta olisi kertaakaan käynyt mielessä, kun puhutaan tavoitteista. Kausiennakossa meitä ennakoitiin sijoille 7-8. Runkosarja alkoi huonosti. Ensimmäisistä viidestä ottelusta vain yksi voitto. Sen jälkeen lopuista 15 ottelusta vain kaksi tappiota. Lopullinen sijoitus runkosarjassa oli siis kolmas. Kauden aikana imagokyselyssä sijoituimme viidenneksi, mikä yllätti ainakin allekirjoittaneen positiivisesti.

Playoffeissa ensimmäisellä kierroksella vastaan asettui HT Ampparit. Ampparit olivat juuri ilmoittaneet, että lopettavat uransa Hoki-liigassa kuluneen kauden jälkeen. He myös havittelivat toista kultaista pokaalia HokiCupin voiton lisäksi.
Tunnelma Hampurilaisten leirissä oli huono. Paha epäaktiivisuus alkoi painaa juuri pudotuspelien kynnyksellä, eikä aina sitä ykkösnyrkkiä saatukkaan kentälle. Voitimme kuitenkin sarjan viidennessä ottelussa ja käänsimme nopeastikatseet kohti tulevia koitoksia. Seuraavaksi vastaan asettui HC Senators ja panoksena finaalipaikka. Senatorsejakin vastaan sarja muodostui lopulta todella jännäksi ja etenimme finaaliin viidennen ottelun voiton turvin. Finaalissa vastaan saimme Syracuse Crunchin. Kukaan ei varmasti kauden alussa uskonut, että juuri nämä kaksi joukkuetta kohtaavat finaalissa. Finaali ratkesi suoraan kolmessa ottelussa meidän voittoon. Voiton jälkeen tunnelma oli hyvin maltillinen.
Heräsi fiilis: tässäkö tää nyt oli? Monta vuotta pelannut tätä peliä ja tässäkö se palkinto, saavutus siitä kaikesta mitä on tehnyt. Nopeasti kuitenkin hämmästynyt fiilis käännettiin iloiseksi ja nautittiin siitä mitä oltiin saavutettu.

Fiilikset olivat kauden loputtua vähän haikeat. Tiesin, että joudun luopumaan muutamasta huippu kaverista ja pelaajasta. Ensi kaudelle lähdemme kuitenkin entistä vahvempana, viisaampana ja yhtä kokemusta rikkaampana! Tulemme puolustamaan mestaruuttamme ja toivomme, että tästä alkaa joukkueemme uusi valtakausi.

Hoki-liiga kultamitalistit vuosimallia 1/12

Nissinen
- Joukkueen GM, joka teki kaikkensa joukkueensa eteen ja tulee myös jatkossa tekemään.

Kettunen
- Kauden aikana enemmän varamiehen roolissa, mutta pystyi loistamaan tärkeissä paikoissa ja käsi ei tärissyt edes pudotuspeleissä. Ensi kaudelle paljon enemmän vastuuta.

k3rbal
- Monitoimimies. Pelasi kauden aikana varmaan jokaista pelipaikkaa, mukaan lukien maalivahtia. Sai vastuuta runkosarjassa vähän sekä muutaman pelin vastuuta pudotuspeleissä alempanapuolustajana. Suoriutui tulikasteestaan hyvin.

Vanil
- Pelimme sielu. Liigan paras pelaaja jo toistamiseen. Sopimus tulevalle kaudelle on jo enemmän kuin lähellä. Todella ratkaiseva tekijä Hampurin menneessä ja tulevassa menestyksessä.

fits
- Liigan paras puolustaja, vaikka joku väittää muuta. Playoffeissa, varsinkin finaalisarjassa loisti. Vain yksi päästetty maali finaaleissa, tästä palkintona MVP-palkinto ja kultamitali.

Hatti
- Todella taitava, maaginen ja jopa legendaarinen hyökkääjä oli mukana antamassa omaa panostustaan joukkueen pelilliseen tasoon. Teki tarvittavat pisteet ja auttoi voittamaan otteluita.

Artisti
- Vain muutama peli runkosarjassa, mutta on mitalinsa ansainnut pitkän HF-uran johdosta.

Kiitos kaudesta joukkueet, pelaajat, tuomarit, johtokunta ja koko Hoki-liigan organisaatio. Hyvää kesää ja juhannusta, ensi kaudella nähdään!

- Nissinen
Tietoja
Kirjoittanut: Nissinen
Joukkue: Hamburg FreezersHamburg Freezers
Julkaistu: 20.06.2012 19:20
Luettu: 25 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.