Miten meidän käy?

Artikkeli
Olemme saaneet kritiikkiä hieman yllättäenkin liigan ulkopuolisilta pelaajilta sekä muutamia kommentteja Hoki-Liigan sisältäkin Samsonovin värväämisestä parin viikon ajaksi. Tuli "olette säälittäviä" "pilaatte Hoki-Liigan imagon" "voitatte vain Samsonovin ansiosta" -kommentteja. Jos joukkueemme rakennus on vielä kesken ja meiltä puuttuu ylempi puolustaja - miksi emme voisi ottaa tuurajaa siksi aikaa, että saamme kaikessa rauhassa etsiä sen puolustajan? Kauden kynnyksellä joku hieno hätävärvi jonka tasosta ei tiedä tuon taivaallista olisi ollut parempi vaihtoehto? Meillä on kuitenkin tarkoitus menestyä ja saada voittoja hetki alkukaudesta. Samsonovilla saimme lisäaikaa, tiesimme mitä saamme (vaikka kaveri ei edes oikeasti ole yp) ja saimme pelit hoidettua kunnialla. "Hätävärvistä" saatiin upea esimerkki, kun yksi nimeltämainitsematon kaveri tuli joukkueeseen, joka ei kerinnyt ainuttakaan tiimipeliä pelaamaan, ennen kuin oli jo lähtenyt toiseen tiimiin.

Ensi jakso näyttää olemmeko me sitten täysi farssi ilman Samsonovia niin kuin jotkut tahtoivat kertoa, mutta Nuubi-Satsuki-Mor kolmikko pystyi kohtuulliseen tulokseen viime kaudellakin, joten tuskinpa ainakaan huonompaan suuntaan ollaan menossa.

Meidän kausi on ihan mukiinmenevästi lähteny liikkeelle - oli se sitten pelkästään Samsonovin ansiota tai ei. Puolestaan katsellessa muita joukkueita on ehdottomasti Rockford yllättänyt allekirjoittaneen. Upeasti on lähtenyt kausi liikkeelle ja ainakin omissa papereissa on noussut vahvaksi mestariehdokkaaksi. Mäntypistiäiset ovat myös esittäneet varsinkin harkkapeleissä vahvoja otteita, joten eivätköhän hekin mukana kärkikahinoissa pyöri. Ei pidä tietenkään unohtaa viime kauden finaaliparia. Joten eiköhän nämä neljä joukkuetta sekä tietysti VCIHT tule taistelemaan mestaruudesta ;).

Tsemppiä vaan kaikille kauteen ja hyvää loppukesää!

PS. Ylemmät puolustajat voivat kysellä pelipaikkaa Morilta.
Tietoja
Kirjoittanut: Mor
Joukkue: Vladivostok Classics IHTVladivostok Classics IHT
Julkaistu: 02.08.2012 10:19
Luettu: 24 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.