Jazz-Trio: Muumipapan muistelmat, osa 1

Artikkeli
Salam aleikum, toverit!

Lehtarikokoelmaamme silmäiltyäni jouduin kauhukseni toteamaan, että viimeisimmästä raapustuksesta on kulunut jo reilut 9kk. Tämä on jopa hieman häpeällistä, jotenka oli pakko pyyhkiä pölyt näppäimistöltä ja alkaa nakuttamaan. Pienellä ryhmäpaineella oli myös vaikutusta tämän lehtarin väsäämisen suhteen.

Paljon on ehtinyt tapahtua tuon kuluneen 9kk aikana! Viimeisimmän lehtarin aikoihin mentiin kaudella 4/11 ja hassuttelijajoukkomme oli onnistunut hankalasta tilanteesta huolimatta raivaamaan tiensä runkosarjan voittoon. Tuolloin allekirjoittanut kärsi harjoituksissa tapahtuneesta loukkaantumisesta ja kävi läpi rauhanturvaajakoulutusta. Myöskin vakiokalustoomme kuuluva Hapero heilui metsissä pyssy kädessä larppaamassa (sama meno jatkuu edelleen). Nakertaja sekä Fedorov (nyk. Lasse) pelasivat debyyttikauttaan, joka sujuikin varsin mainiosti molemmilta. Pleijareissa vastaan asettui ensin Syracuse Crunch. Ottelusarja ei missään nimessä ollut helppo, vaan jatkopaikasta taisteltiin aivan loppuun saakka ja lopulta se sieltä irtosikin. Seuraavana finaalipelin tielle hyppäsi Mäntypistiäiset. Tässä vaiheessa huoltoporukkamme oli epäonnistunut totaalisesti. Väärän käden mailat, tylsät terät luistimissa, dexalien loppuminen ja paskaset pelipaidat johtivat ottelusarjan häviämiseen lukemin 1-3. Tiedossa oli siis pronssipelit. Nopeasti puhelinyhteys joukkueemme GM:iin Muiluun ja huolto vaihtoon. Tilalle saatiinkin varsin pätevää porukkaa ja Jazzaajien mitalitili Hoki-liigassa saatiin avattua Paitsion kaaduttua 3-0. Skumppapullot auki ja torille mekastamaan.

Kaudesta 1/12 ei ole mitään merkittävää kerrottavaa. Itse juoksentelin Afganistanin aavikolla metsästämässä kamelihämähäkkejä, jotenka osallistuminen joukkueen toimintaan jäi varsin vähäiseksi. Kokoonpanossa kyseiseen kauteen lähdettäessä tuli pienoisia muutoksia. Pappis kiitteli peleistä ja päätti siirtyä syrjään ajanpuutteen vuoksi. Rosteriin lisättiin Lizzard ja maradona. Runkosarjassa irtosi 5. sija. Pudotuspeleissä löpö loppui kuitenkin jo ensimmäisellä kierroksella HC Senatorsia vastaan.

Tästä pääsemmekin jo viime kauteen. Rosterista ainoa lähtijä oli maradona. Mukaan saimme kolme kovanluokan pelimiestä lisää, kun Madden, Jomppe ja paluumuuttaja Penguin (ent. Pipari) iskivät nimensä soppareihin. Tämän lisäksi Muilujr Freezer pääsi tekemään liigadebyyttinsä riveissämme. Kasassa oli siis aika hyvä paketti ja pelimäärät runkosarjassa jakautuivatkin pelaajien kesken hyvin tasaisesti. Tässä vaiheessa tosin reusku oli jättäytynyt taka-alalle ja Hapero oli paneutunut huutamaan naama punaisena avuttomille pullamössö -alokkaille. Runkosarjassa meno oli tasapaksua. Kohtasimme myös pieniä vastoinkäymisiä. Pelien deadlinen lähestyessä Jomppe lähti valloittamaan Espanjan hiekkarantoja, Nakertaja lymyili metsiköissä kurkkusalaatit päällä, Isco paini internetongelmien kanssa ja allekirjoittanut edelleen rakenteli hiekkakakkuja aavikolla. Tästä johtuen pelit saatiin hoidettua vasta deadlinen umpeuduttua ja nappasimme kolme miinuspongoa, mikä on häpeällistä. Sama meinasi päästä toistumaan runkosarjan viimeisessä vaiheessa, mutta onneksi saimme revittyä jätkät paikalle ja jäljellä olevat yhdeksän peliä tahkottua. Pistemenetyksistä johtuen saimme jännittää pudotuspelipaikkaa aivan loppuun saakka. Onnetar oli Jazzaajien puolella ja pienen onnenkantamoisen kautta pääsimme jatkopeleihin. Pudotuspelien avainrosteriksi muodostui Jomppe-Madden-tomb-Penguin-Lasse. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Hamburg Freezers. Sen jälkeen vastaan asettui kauden ennakkosuosikki Detroit Hardcore, joka osoittautui liian kovaksi vastukseksi ja kuokkaan tuli heti kolmessa ottelussa peräkkäin. Katseet suunnattiin siis pronssipeleihin. Vastuksena oli hyvän kauden pelannut Rowdy Rascals. Erkat vaihtoon, tankki täyteen dexalia ja tappovire päälle. Valmistautuminen onnistui täydellisesti ja voitto irtosi lukemin 5-3. Palkintokaapin ovet auki ja pronssipysti hyllylle. Vaikean kauden päätteeksi pronssi maistui todella hyvältä!

Tulevalla kaudella tulemme valitettavasti näkemään Wintea ja Iscoa entistä vähemmän. Isco jättäytyikin joukkueenjohtajan tehtävistä ajanpuutteen vuoksi, jotenka allekirjoittaneelle tarjoutui kunnia ottaa kyseinen homma vastaan. Jazzaajat toivottavat kaikille onnea maanantaina alkavaan kauteen!
Tietoja
Kirjoittanut: tomb
Julkaistu: 07.11.2012 18:48
Luettu: 26 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.