Ranskalainen visiitti

Artikkeli
Pettymys, syvä pettymys.

Siinä päällimmäiset fiilikset kaudesta 1/13. Pettyneitä omiin esityksiin, mutta sitäkin pettyneempi johtokunnan menettelyyn tapauksessa "Kiekkoliigan pelikieltojonnet" (Saa käyttää, mut ei oo pakkohei.)

Kausihan oli täys farssi muutamaa peliä lukuunottamatta, kun pelattiin Hoki-Liigan ehkäpä kaikkien aikojen hyökkäystriolla Lennu-Hatti-Savard, mutta kausi ilman oikeata ja pätevää ylempää puolustajaa oli juuri niin vaikea kuin painajaisissani pelkäsin odottaa. Kauteen lähtiessä oli päätetty, että aktiivisuutta nostetaan ja haetaan sitä fiilistä peleissä, mutta ei. Sitä ei voi kaivaa samaan tapaan kuin HunajaHuulet Tenksulta ilmaisia drinkkilippuja.

Sitä en tiedä tuleeko Ampparit pelaamaan joskus tulevaisuudessa Hokissa, mutta jotenkin jäi nyt koko kaudesta jos suoraan saa sanoa niin paska maku suuhun. Mihin tottakai vaikuttaa, että "pleijarijoukkueena" tunnettu Ampparit ovat ulkona pleijareista ensimmäistä kertaan neljään vuoteen.

Ehkäpä sitten voidaan katsoa uudelleen kun Johtokunta ottaa selvät rajat käyttöön, eikä mennä saunakaverilinjalla, miltä kyseinen meno nyt näyttää.

Case "Kiekkoliigan pelikieltojonnet"

Ennen kuin kiihkoilijat ottaa kantaa sanaan "jonnet" kerron, että nimi johtaa täysin samasta nimestä mitä kyseinen joukkue käyttää vastustajistaan Hoki -otteluissa, mikä on omasta mielestä heti jo hieman hälyttävää ja kertoo paljon kunnioituksesta toista joukkuetta kohtaan. Jos pelikielto-osio ei auennut niin kannattaa käydä Kiekkoliigan sivuilla katsomassa, mistä syystä tämäkin käsite.

En vain pysty käsittää, millä perustein joukkuetta ei hylätä 5 pelaamattoman ottelun jälkeen tai ko. joukkiolle annetaan vielä tehdä siirtoja DL:n jälkeen, ihmeen hyvinhän nimimerkit Neiti ja Staf eksyivät paikalle viimeisenkin DL-päivänä. Siitä en tiedä oliko nimimerkit toisen käyttäjän hallussa vai ei, mutta eiköhän Johtokunta kerro jos kiekon sääntöjä on rikottu. Ja kyllä tiedän, että vaikka Rykälätty hylättäisiin ko. syystä, että emme pääsisi siltikään poffeihin vaan Jazz-Triot menevät edelle, mutta sen sallin paljon mieluisammin kuin Rykälätyn jatkoon pääsimisen.
Jään mielenkiinnolla odottamaan selvitystä menetelmästä, jossa päätettiin GO:n ja Rykälätyn väliset pelaamattomat pelit katsoa GO:n syyksi, muitten osalta tilanne on minulle aivan fine.

Tämä ratkaisu oli osasyynä siis HT Amppareiden lopettamiseen, johon vaikuttavat myös tottakai rakkauden ja maailmanlopun KESÄ 2013, sekä tiettyjen vakiopelaajien aktiivisuusongelmat, johon on ihan pätevät syyt.

Kiitokset kuitenkin kaudesta kaikille joukkueille lukuunottamatta sitä yhtä, jota en sano ääneen. Kyllä serve, kiitokset teillekkin vaikka meininki mennyt enemmän piikittelyksi, kuin läpänheitoksi. Se on oikein ja pidä siitä kiinni!

LOMILLE LOMPSIS

Terveisin HT Ampparit & Hoge
Tietoja
Kirjoittanut: Hoge
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 07.05.2013 17:02
Luettu: 108 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.