Pudotuspelit 1/13 ja rangaistus

Artikkeli
Johtokunta on päättänyt rangaista Rykälätyn Sandea epäasiallisesta käytöksestä kahden ottelun mittaisella pelikiellolla. Syynä tähän on hänen kirjoittamat solvaukset HT Amppareiden tiedoitteen kommentointiosiossa. Vastaavanlaista toimintaa ei olla koskaan siedetty eikä tulla sietämäänkään.

Huom! Tämän kauden joukkueilla aikaa ilmoittaa jatkamisensa Hoki-liigassa 26.5. 22:00 mennessä! Karsintoihin pudonneet ja sinne osallistuvat ilmoittavat karsintakokoonpanot hakemustopikkiin karsintahaun deadlineen mennessä. Karsintatopic ilmestyy lähiaikoina.

Runkosarja on nyt saatu pelattua ja sen voittajaksi nousi Generation. Pelien ajallaan pelaaminen osoittautui kauden mittaan haasteelliseksi, josta syystä viimeisen jakson peleistä jouduttiin jakamaan 5 luovutusvoittoa. Pelien nollaamisen sijaan joukkueen Grate Ones viisi pelaamatta jäänyttä peliä tuomittiin 5-0 luovutusvoitoiksi vastustajille.

Tämä ratkaisu oli runkosarjasijoitusten osalta tarkoituksenmukaisempi, joka säilytti sijoitukset suhteellisen muuttumattomina. Nollaamalla joukkueen pelit runkosarjasijoitukset olisivat muuttuneet huomattavasti verrattuna viimeisten pelien muuttamiseen luovutusvoitoiksi vastustajille. Grate Ones jäi jaksotavoitteistaan aiemmilla jaksoilla ja viimeisen jakson runsaasta pelaamattomien pelien määrästä johtuen eivät ole oikeutettuja karsimaan sarjapaikastaan vaan putoavat suoraan liigasta.

Sivustolla on herännyt keskustelua viimeisestä playoff-paikasta, joka meni Rykälätylle HT Amppareiden sijaan. Neljännellä jaksolla Rykälätyllä jäi viisi pelaamatonta ottelua, joista joukkuetta rankaistiin pistevähennyksillä. Tässä kohtaa on mainittava, että ei ole liigan edun mukaista, jos joukkueet eivät saa suoritettua runkosarjaa loppuun. Tästä syystä Rykälätylle myönnettiin pistevähennyksiä vastaan värväyksiä siirtorajan ylittymisen vuoksi.

Johtokunta pahoittelee pudotuspelitiedotteen myöhästymistä. Pudotuspelit pelataan tavalliseen tapaan. Toivomme joukkueiden pelien hoitamista ajallaan. Jokaiselle pudotuspelivaiheelle on varattu aikaa viikko.

Puolivälierät (paras viidestä)
sunnuntai 12.5 - sunnuntai 19.5.

Generation - Rykälätty 3-0
Detroit Hardcore - Rockford Icehogs 1-3
EC Kassel Huskies - Mäntypistiäiset 3-2
IsoDavid ja RintaKarvaPojat OY - Knightclub 3-0

Välierät (paras viidestä)
maanantai 20.5. - sunnuntai 26.5.

Generation - Rockford Icehogs 1-3
EC Kassel Huskies - IsoDavid ja RintaKarvaPojat OY 3-2

Finaali (paras viidestä)
maanantai 27.5. - sunnuntai 2.6.

EC Kassel Huskies - Rockford Icehogs 0-0

Pronssiottelu
maanantai 27.5. - sunnuntai 2.6.

Generation - IsoDavid ja RintaKarvaPojat OY
Tietoja
Kirjoittanut: Hoki-liiga
Julkaistu: 12.05.2013 18:24
Luettu: 110 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.