Karsinnat kaudelle 2/2013 + Rangaistus

Artikkeli
Ensinnäkin suuret pahoittelut johtokunnan epäaktiivisuuden johdosta. Kausi on ollut monen yhteensattuman summaa ja näin ollen johtislaisten aika Hoki-liigan hyväksi on jäänyt todella vähäiseksi. Ensi kaudeksi johtokunnassa tapahtuu hieman muutoksia, kun viimeisinä kausina vaikuttaneita johtokuntalaisia siirtyy syrjään, mutta samalla saamme myös ainakin yhden paluumuuttajan aktiivijohtokuntalaisiin. Kuitenkin tarvitsemme lisää vapaaehtoistyöläisiä talkoisiin, joten jos olet kiinnostunut paikasta joukossamme, kerrothan innokkuutesi jollekin meistä. Tästä todennäköisesti lisää vielä lähiaikoina, joten mennäänpä itse asiaan.

[size=13]Karsinnat kaudelle 2/2013[/size]

Karsintojen hakuaika on alkanut. Hakuaika päättyy sunnuntaina 2.6. Klo 20:00 ja valitut joukkueet ilmoitetaan palkintogaalan yhteydessä maanantaina 3.6 n. klo 21:00 sekä sivuilla että IRC-kanavallamme. Hakemusten jättö tapahtuu tästä linkistä.

Paikat karsintoihin valitaan hakemusten perusteella. Lisäksi Hokisarjan finaalikaksikolle on varattu paikka karsintoihin.

Yhteistyö Hokisarjan kanssa

Normaalista käytännöstä poiketen tällä kertaa karsinnoissa pudonneilla joukkueilla ei ole automaattista karsintapaikkaa Hokisarjaan. Tämä johtuu Hokisarjan ja Suomiliigan yhdistymisestä Eliittiliigaksi. Yhdistymisen myötä suora karsintapaikka -käytäntö poistuu käytöstä.


Ps. Lopettavat joukkueet! Ilmoitattehan sarjapaikan luovuttamisaikeenne johtokunnalle viimeistään sunnuntaina 26.5, jotta tiedämme kuinka monelle karsintajoukkueelle avautuu paikka liigasta.

[size=13]Rangaistus[/size]

Johtokunta on päättänyt pidentää Sanden rangaistuksen määrittelemättömään pelikieltoon. Sanden käytöksen ei katsota olevan hyväksi liigan imagolle ja koska edellinen rangaistus ei vaikuttanut millään tavalla, on tuomio tämä.
Tietoja
Kirjoittanut: Lennart
Julkaistu: 15.05.2013 21:36
Luettu: 121 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.