Kausi 2/2009 infoa

Uutinen
Kaikkien joukkueiden pitää ilmoittaa kokoonpanonsa 9.5. klo 23:59 mennessä foorumille Linkki

Kaudella 2/2009 pelaa joukkueet:
HC Revolution, Ballito, Ylämummo, Evolution uvex, Hockey Suomi, Attack, |Team Ettan|, JYP, Roots, Malaga, HC Fantasia, Kiekon Kaiku, Penguins, Arsenal, Löylynheittäjät

Aikataulu 2/2009:
1.kierros 11.5.-14.6. (5 viikkoa)
2.kierros 15.6.-19.7. (5 viikkoa)
Playoffs 20.7.-9.8. (3 viikkoa)

Kiekkoliiga ja SHL kimppaan kaudella 3/2009
Kiekkoliiga ja SHL yhdistyvät kaudella 3/09. Yhdistymispäätös tuo myös luonnollisesti muutoksia sarjatasoihin, joten Kiekkoliigassa tullaan jälleen näkemään kolme sarjatasoa, jotka ovat liiga, 1.divari sekä 2.divari. Liiga ja 1.divari tullaan pelaamaan 13 joukkueen voimin ja 2.divarissa joukkueita tulee näillä näkyminen olemaan 23 kappaletta. Nämä muutokset astuvat voimaan siis vasta kaudella 3/09.

Tarkempaa tietoa liigojen yhdistymisestä joukkueiden kannalta
Linkki tiedotteeseen

Kiekkoliigan johtokuntaan siirtyy yhdistymisen myötä Norski, Wile, Samila sekä Ritä SHL:n puolelta.

Miksi yhdistytään?
Tämä herättää varmasti monille kysymyksiä ja kommentointia, mutta näin SHL:n vinkkelistä suurimpana vaikuttimena on haastava tilanne liigojen välillä. Olemme menettäneet joka kaudella tiukasti joukkueita juuri Kiekkoliigaan ja sellaista pysyvyyttä/sitoutumista ei ole joukkueilta löytynyt, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Muutokset liigoissa on väistämättömiä, kun hyviä joukkueita lopettaa ja uusia ei löydy samaan tahtiin. Uskommekin, että tämän yhdistymisen myötä pystymme yhdessä Kiekkoliigan nykyisen johdon kanssa luomaan entistä paremman liigan niin pelaajille kuin joukkueillekkin.
SHL liigana lakkaa, mutta meriitit ja tilastot eivät katoa mihinkään, vaan kaikki mahdolliset tilastot pyritään siirtämään myös Kiekkoliigan sivuille.
Tietoja
Kirjoittanut: Norski
Julkaistu: 11.05.2009 02:39
Luettu: 793 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.