Ensi kautta kohti

Uutinen
HUOM!!! VIELÄ PUUTTUU PARIN JENGIN VASTAUKSET IMAGOKYSELYYN!!!!!!!!

Kun toista kierrosta pelataan jo kovaa vauhtia, on aika hiukan kääntää jo katseita ensi kauteen. Pienenä kertauksena vielä, eli RUNKOSARJAN sijoilla 1-2 olevat joukkueet saavat automaattisen paikan 1divarista, sijoilla 3-4 olevat joukkueet pääsevät karsimaan 1divarin paikasta ja pelaavat siis vähintään 2divaria. Sijat 5-8 saavat suoran paikan 2divariin ja loput shl joukkueista saavat automaattisen paikan karsinnoista 2divariin. Tilanne on se, että suurin osa näistä karsijoista tulee ottamaan myös paikkansa 2divarista.

Joukkueen vastuuhenkilöt: Ilmoittakaa joukkueenne suunnitelmista ensi kautta varten, oletteko mukana kiekkoliigaan siirtymisessä vai oletteko suunnitelleet kenties jotain muuta. Ilmoitukset nickille Norski.

Hoki-Liigaan hakuaika päättyy vasta 2divakarsintojen jälkeen, eli sinne on SHL joukkueilla vielä mahdollisuus nakkaa hakemusta, jos ei paikka 2divarista aukea.

Tsemppiä kaikille vielä kesän kuumiin taistoihin!

IMAGOKYSELY

Kyselyn koostaa ja viimeistelee kuntoon tällä kertaa Zeltag, joten pisteytykset hänen suuntaansa notena mahdollisimman pian. Joku joukkueen vastuuhenkilöistä hoitaa tämän.

+3 joukkue ja perustelut
+2 joukkue ja perustelut
+1 joukkue ja perustelut
-1 joukkue ja perustelut
-2 joukkue ja perustelut
Tietoja
Kirjoittanut: Norski
Julkaistu: 25.06.2009 20:37
Luettu: 565 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.