Kausiennakko 3/2014 - Lohko A

Uutinen
- Bein -

Sijoitusarvio A-Lohkon runkosarjassa: 7-9

- Beinin 1vs1-otteita ei ole vielä pahemmin nähty. Pelaa tällä hetkellä Hamburg Freezersin riveissä, joten kyseessä ei voi olla mikään täysin nobody. Viimeisimmässä Cupissa matka päättyi kolmannelle kierrokselle, jossa sharb nujersi Beinin maalirikkaissa peleissä 4-7 ja 14-6. Beinin onneksi sharb pelaa liigassa toisessa lohkossa. Kysymys kuuluu, pystyykö haastamaan kärkipelaajat? Se nähdään reilun reilun kuukauden päästä, mistä kohtaa tämä pelaaja löytyy runkosarjan päättyessä.

Beinin mietteet tulevasta kaudesta:
Tulevalta kaudelta odotan innolla sitä miten kausi tulee sujumaan ja pystyykö jokainen pelaaja pelaamaan koko kauden läpi. Omasta lohkostani (A-Lohko) haluaisin nostaa esille Tandun joka on uusi tulokas 1vs1-Liigassa. Tandu tulee varmasti tarjoamaan jokaiselle pelaajalle haastetta ja tiukkoja vääntöjä. Tavoitteeni tulevalla 1vs1-liigakaudella on tietenkin antaa jokaiselle kova vastus ja pyrkiä pelaamaan kaikki mahdolliset pelit.


- Falco -

Sijoitusarvio A-Lohkon runkosarjassa: 1-3

- Jokaisella kaudella mukana ollut pitkän linjan 1vs1-konkari. 2 kultaa, 3 hopeaa, 2 pronssia ja yksi tuore 1vs1-cupin mestaruus. Yli 200 pelattua ottelua, joista voittoja 155. Kaikilla kausilla taistellut tiensä välieriin, vain kahdella kaudella ei ole mitalia tullut. Kolmannella kaudella Teemu nappasi voiton tiukassa pronssiottelussa jättäen Falcon ilman mitalia. Seuraavalla kaudella Muuri takoi tämän maan rakoon lukemin 5-2 - myöskin pronssiottelussa. Sekä Teemu että Muuri ovat mukana tällä kaudella liigassa, se saattaa olla Falcolle liikaa. Falco tunnetaan rauhallisuudestaan ja äärimmäisen hyvistä hermoistaan. Suosikki tällä kaudella mitaleille, mutta mitä vain voi tapahtua. Tilastot puhuvat puolestaan. Tosin, tulevasta kaudesta tulee todella kovatasoinen. Nytkö se putki loppuu, ja Falco jää mitalipeleistä ulos ensimmäistä kertaa?

Falcon mietteet tulevasta kaudesta:
Valttini on maltti. Samanlaisella meiningillä mennään kuin edelliskausilla, mitalia lähdetään hakemaan. Tuhansien 1vs1-pelien jälkeen en vieläkään hallitse hermojani. Olen aivan hermoraunio, oli sitten kuka tahansa kentän toisella puolella vastassa. Asetan järkyttävän kovia odotuksia itselleni, mikä nostaa paineita.

Jos jään puolivälierissä ilman kotietua, olen todennäköisesti pahassa pulassa. Saa nähdä sitten. Uskon taistelevani Ficen kanssa toisesta sijasta runkosarjassa. Muuri voittanee odotetusti runkosarjan.



- Fice -

Sijoitusarvio A-Lohkon runkosarjassa: 1-3

- Voodoo Peoplen pitkäaikainen jokapaikanhöylä. Erinomainen puolustaja, hyökkäyskin toimii. Ei ainuttakaan ottelua merkittynä tilastosivulle. Pelasi kuitenkin Kiekkoradion 1vs1 World Cupissa. Siellä onnistui haastamaan Teemun, Falcon ja Olyn. Turnaus päättyi kuitenkin lopulta nelinkertaiseen 1vs1-liigan mestariin, hariin. Tiukkojen pelien jälkeen hari meni välieriin otteluvoitoin 2-1. Fice on ehdottomasti varteenotettava pelaaja tulevalla kaudella. Maltillista ja fiksua peliä siloteltuna huikealla puolustuspään osaamisella. Taistelee jopa oman lohkonsa runkosarjan voitosta. Mitalitkaan eivät ole pelkkä haavekuva. Se kaikki on mahdollista tämän pelaajan kohdalla.

Ficen mietteet tulevasta kaudesta:
Joo ei oo aikasemmin tullu näitä 1vs1-pelejä pelailtua näin organisoidusti muutamia rank-pelejä lukuunottamatta ja aattelin nyt sitten kokeilla kun tällänen mahdollisuus on olemassa ja ainakin toistaiseksi aikaa pitäisi löytyä.

Mun tavoite ei oo tulla tänne pelaamaan mitään tulosurheilua vaan hakemaan tasokasta peliseuraa. Mielummin sitä häviää parilla komeella häkillä kun voittaa lukemattomilla läpäreillä. Tiimikaverit Voodoossa on sen verran nörttejä ettei mulle jää kovin aikaa reenailla mitenkään näitä yksykkösiä, joten oma taso vaihtelee paljon.

Mitä vastustajiin tulee niin en muistaakseni oo koskaan muita vastaan pelannu kun Muuria joskus vuonna nakki. Lohko on kyllä täynnä näissä piireissä tunnettuja pelureita ja ainoostaan Käpylle häviäminen on ainoo mikä pitää välttää.



- Jusa_66 -

Sijoitusarvio A-Lohkon runkosarjassa: 4-6

- Edelliskauden pronssimitalisti. Järkevä, odottelevainen pelityyli. Jusalla on hyvä mahdollisuus päästä mitalipeleihin. Kestääkö hermot? Pystyy antamaan vastusta lähes pelaajalle kuin pelaajalle, mutta kenties on hieman altavastaajana kärkipelaajia vastaan. 1vs1-rankissa pelattuna 149 ottelua. Viimeisimmät ottelut pelattu toukokuussa, ja ranking hipoo korkeuksia. Onko tämän pelaajan parhaat päivät ohi? Lienee kuitenkin järkevää lohkon muille pelaajille pitää pää kylmänä ja pelata kunnolla, sillä tältä vanhalta koiralta saattaa löytyä muutama uusi jippo..

Jusa_66'n mietteet tulevasta kaudesta:
Omat tavotteet kaudella päästä mitaleille vaikka onkin tällä kaudella vielä vaikeempaa kun edellisellä, kun on tullu tälle kaudelle lisää kovia pelaajia ja uskosin että liigan taso noussu reilusti(Anni, Teemu, Fice ja Muuri.

Omasta lohkosta huomioimisen arvoisia pelaajia ehdottomasti Falco, joka voitti viimekauden mestaruuden ja cupinkin. Uusista kavereista Muuri on ehdottomasti kova ja ficeä vastaan en koskaan oo tainnut 1vs1 pelata, mutta uskoisin että on kova. Vanhoista äijistä vielä mainittava käpytikka joka osaa välillä kanssa yllättää ;)



- Käpytikka -

Sijoitusarvio A-Lohkon runkosarjassa: 4-6

- Ailahtelevaisista tuloksista ja yliasiallisuudesta tunnettu Käpytikka lähtee mustana hevo.. käpytikkana tulevalle kaudelle. On/off -pelaaja. Siitä kertoo tulokset. Välillä tulee nokkaan niin paljon, että +/- saldo on tummanpunainen. Toisaalta, haastoi molemmat mitalistit viime kaudella. Falcon kanssa tasapeli, eikä antanut puolivälierässäkään Jusa_66'tta vastaan armoa. Pelasi hyvän sarjan, mutta Jusa meni jatkoon tiukoissa peleissä kahdella voitolla. Saattaa yllättää. Ei mikään punatulkku!

Käpytikan mietteet tulevasta kaudesta:
Noh, mitäpä ens kaudesta voi odottaa, ehkäpä meikäläisen villiä dominointia, eiku... Todennäkösesti melko mukava ja tasanen kausi tulossa, ehkäpä tällä kaudella pärjään jo Jusa_66:lle! Tällä kaudella näyttääkin vahvasti siltä, että saa ihan tosissaan pelata, mikäli haluaa poffeista paikan saavuttaa.


- Muuri -

- Suuri ja mahtava. Ylimielinen ja ärsyttävä. Kyseessä on Muuri. Herättää mielipiteitä. Viimeisimmällä kaudella tuli pronssia. Jatkoi seuraavalle kaudelle, mutta varusmiespalveluksen vuoksi keskeytti. Nyt hän on jälleen täällä. Teemun ohella suurin suosikki mestariksi. Lohkossa on muutama pelaaja, joka ehkä tämän huurun pystyy haastamaan. Riittääköhän kenenkään selkäranka tätä Goljattia horjuttamaan? Tästä voi tulla verilöyly, ja runkosarjan päättyessä koko ottelusivu näyttää pelkkää vihreää.

Muurin mietteet tulevasta kaudesta:
Tulen olemaan jälleen täysin ylivoimainen. jlo on blo.


- TakeDown -

Sijoitusarvio A-Lohkon runkosarjassa: 7-9

- Täysin tuntematon pelaaja 1vs1-rintamalla. Jatkosarjassa onnistui nitistämään KUNQHEIG'in ja nappasi viimeisen paikan liigassa kaudella 3/2014. Voitti Tandun karsinnoissa, joten välttääkö viimeisen sijan runkosarjassa? Odotukset eivät ole korkealla, mutta kuka vain voi yllättää.

TakeDownin mietteet tulevasta kaudesta:
Odotan tiukkaa kautta. Falcolta odotan ainakn menestystä omasta lohkostani viime kauden mukaan ja Jusa_66 tulee myös menestymään kolmantena nostaisin myös esille Käpytikan. Tavoitteeni liigassa on lähteä altavastaajana haastamaan kovia pelaajia ja lähteä katsomaan miten pärjään liigassa.


- Tandu -

Sijoitusarvio A-Lohkon runkosarjassa: 7-9

- Beinin tapaan, Tandultakaan ei ole vielä nähty paljoa 1vs1-rintamalla. Tandun 1vs1-otteita ei ole vielä pahemmin nähty. 1vs1-Cup II'ssa tämä kenties kiekon tuntemattomiin eliteihin lukeutuva hyökkääjä taisteli itsensä neljännelle kierrokselle, mutta Falco oli tälle liikaa. Liigakarsinnoissa tasaisten pelien jälkeen Tandu löytyi sijalta kaksi, mikä nosti hänet liigaan. Suurempia odotuksia tälle pelaajalle ei ole. Todennäköisesti kulkee kultaista keskitietä saaden muutamia pisteitä, mutta jäänee muiden jalkoihin.

Tandun mietteet tulevasta kaudesta:
Omat tavoitteeni ovat päästä mukaan mitalipeleihin.
Lohkon pelaajista nostan esille Falcon, loistavan maalintekijän, Käpytikan, vanhan ketun ja Muurin, jonka nimi kertoo kaiken.



- teppo223 -

Sijoitusarvio A-Lohkon runkosarjassa: 4-6

- teppo223 todennäköisesti taistelee kynsin ja hampain viimeisestä paikasta pudotuspeleihin. Ja miksei paremmistakin sijoituksista. Reilusti otteluita pelannut 1vs1-rankingin tuttu kasvo yrittää nyt vallata 1vs1-liigan. Luulisin tepon yltävän tasaisen hyviin tuloksiin ja ehkä jopa siihen puolivälieräpaikkaan. Toisella kaudella yritti päästä karsintojen kautta liigaan, silloin jäi juuri ja juuri ulos liigasta, vain +3 maalieron takia. Yllättäjä?

teppo223'n mietteet tulevasta kaudesta:
Odotan tulevalta 1vs1-liiga kaudelta kovia ja tasaväkisiä otteluita, sekä että kaikki pelaisivat kauden loppuun asti. Oman lohkon pelaajista nostaisin Falcon,Ficen,Käpytikan,Muurin sekä jusa_66:n koviksi mestari suosikeiksi ja muut tulevat sitten hyvinä haastajina perässä. Omalta osalta tavoitteeni olisi tulevalla kaudella pelata kaikki pelini, sekä päästä pudotuspeleihin.


Veikkaus lopullisesta järjestyksestä runkosarjan päättyessä:

01. Muuri
02. Fice
03. Falco
04. Jusa_66
05. teppo223
06. Käpytikka
07. Bein
08. Tandu
09. TakeDown
Tietoja
Kirjoittanut: Falco
Julkaistu: 24.08.2014 18:23
Luettu: 14 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.