Kausiennakko 3/2014 - Lohko B

Uutinen
- Arya -

Sijoitusarvio B-Lohkon runkosarjassa: 7-9

- Viime kaudella A-Lohkossa jokaisen ottelunsa Archuletan luovutusvoittoa lukuunottamatta hävinnyt Arya lähtee altavastaajana tulevaan, vielä edellistä kovatasoisempaan kauteen. Cupissa Arya putosi 2. kierroksella. Juuri alkaneen kauden ensimmäisessä ottelussa onnistui haastamaan Jezikin. Ottelu päättyi 4-4, joka luvannee kohtalaista kautta Aryalle. Aktiivinen pelityyli ja jatkuva kikkailu voi yllättää vastustajan. Riittääkö se välttämään karsinnat? Töitä on tehtävä reilusti, jos mielii lähellekään pudotuspeliviivan parempaa puolta. Pääsijainen tavoite kuitenkin lienee säilyttää liigapaikka.

Aryan mietteet tulevasta kaudesta:
Noh, ens kaudesta toivosin ettei pelaajia lopettais kesken taas ja sais voittojaki kerättyä. Daasaman, Teemu ja Jezik varmaanki lohkon kovimmat vastustajat, heitä vastaan pitää huuruttaa erityisen paljo... Pari uuttakin kaveria tullu liigaan kehiin, jlo varmaanki kans aika kova vastus. Oma tavoite on päästä play-offeihin, tuskin siellä tulee kummempaa menestystä. Omasta mielestä taso 1vs1-peleissä noussu jonkun verran ni saattaa onnistuakin tavoite. Mut ei lähetä tosiaankaa takki auki ku aika altavastaajana peleihin lähdetään.


- Daasaman -

Sijoitusarvio B-Lohkon runkosarjassa: 4-6

- Todellinen on/off pelaaja Daasaman saattaa jäädä tällä kaudella ulos pudotuspeleistä, vaikka viime kaudella puolivälierissä pystyikin ottamaan Falcon kanssa kunnolla yhteen, ottelut päättyivät kuitenkin tiukkojen vaiheiden jälkeen Falcon hyväksi. Motivaatio on myös tämän pelaajan suuri ongelma. Muutama häkki omiin, ja pelleily voi alkaa. Kuitenkin luulisin, että Daasaman pystyy tällä kaudella pelaamaan ottelunsa loppuun saakka ilman välikohtauksia. Arvaamattomat ratkaisut ja mainio maalintekotaito riittää kaatamaan pelaajan toisensa jälkeen, mutta miten se henkinen puoli?

Daasamanin mietteet tulevasta kaudesta:
Eiköhän tähän kauteen lähdetä puolustuksen kautta, koska viime kausi meni ihan penkin alle sen osa-alueen kanssa. Ehkä pahimpana vihollisena pidän joko Teemua tai jlo:ta. Molemamt osaa puolustaa erinomaisesti ja iskee häkkejä paikan tullen.


- Frou -

Sijoitusarvio B-Lohkon runkosarjassa: 7-9

- Frou voitti liigakarsinnassa pari peliä Xattaria sekä KUNQHEIGiä vastaan, mutta teppo223'n kohdalla viimeistään tämä sortui. Toisessa pelissä teppoa vastaan onnistui kuitenkin pistämään tälle luun kurkkuun, mutta lopulta lukemat olivat silti tepolle 6-5. Tuntemattomampi pelaaja 1vs1-formaatilla, joten odotukset eivät ole kovat. Kentällä pelaajalta saattaa nähdä onnistuneita harhautuksia, mutta lienee kuitenkin valitettava totuus, ettei ainakaan vielä tällä kaudella pääse sille tasolle, mitä pudotuspeleihin pääsevältä pelaajalta vaaditaan. Saattaa jäädä hieman näkymättömäksi muiden ohella.

Froun mietteet tulevasta kaudesta:
Tiukka tai vähemmän tiukka ei voi tietää, perus rento meininki
on kyllä kovia peli_miehiä lohkos en nosta ketään tiettyä :)
Tavotehan on yrittää voittaa matseja :)



- Jezik -

Sijoitusarvio B-Lohkon runkosarjassa: 1-3

- Neljäs. Se on sana ja numero, millä Jezikiä voi parhaiten kuvailla. 1vs1-liigakauden 4/2013 neljäs, pronssiottelussa häviö Maidolle. 1vs1-Cup II'ssa neljäs, pronssiottelussa pelle oli parempi. Tällä kertaa sen neljännen sijan voi kenties unohtaa. Taso on noussut sen verran, että Jezikilläkin todennäköisesti tulee ongelmia joidenkin pelaajien kanssa. Jezikin ominaisuuksiin kentällä kuuluu todella aktiivinen karvaaminen ja salamannopeat harhautukset. Vastustaja voi olla täysin hukassa, kun Jezik pistää tuulemaan. Varteenotettava pelaaja tulevalla kaudella, mutta lienee päivänselvää ettei se puolivälieräpaikka irtoa helpolla.

Jezikin mietteet tulevasta kaudesta:
Omasta lohkosta voin helposti nostaa esille Teemun, jonka 1vs1-tilastot on monella tiedossa :))

Ens kaudesta tulee luultavasti kovatasonen, muutamaa ehkä vähän heikompaa pelaajaa lukuunottamatta.

Omat tavotteet on ainaki jättää tuo nelospaikka tällä kertaa väliin... Poffeihin nyt ainaki, saa nähä kenet Onnetar sitten arpoo vastustajaksi!



- jlo -

Sijoitusarvio B-Lohkon runkosarjassa: 1-3

- Iki-ihana suurisuu ja puolustuspään huippunimi aikoo nyt tuoda osaamistaan myös 1vs1-liigaan. jlo on tunnettu raudanlujasta puolustustaidostaan. Lisäksi hänet tunnetaan myös Kiekkoliigan sivuilta lukuisista kommenteistaan, hyvässä ja pahassa. Erinomaiset kiekonriistotaidot pistävät vastustajan kuin vastustajan kuriin. Pystyy nopeisiin puolenvaihtoihin hyökkäyspäässä ja vedot ovat tappavan vaarallisia. Kuten suurimmalla osalla 1vs1-pelaajista, tälläkin henkilöllä on eräs valtava ongelma. jlo'lla riittää taitoa mennä loppuun asti ja napata se himoittu kultainen mitali ja lähes 15 pelimerkkiä, mutta suurin kysymysmerkki leijuu sanan "motivaatio" kohdalla.

jlon mietteet tulevasta kaudesta:
Odotan, että pääsen murskaamaan Daasamanin sekä sharbin. Tavotteena lohkosta 4sija, koska oon parempi vierais nii vierasedul mennää päätyy. Finaalissa mieluiten voittaisin Muuri nimisen peelon.


- sharb -

Sijoitusarvio B-Lohkon runkosarjassa: 7-9

- Liigan duracell-pupu. Vetää uskomatonta settiä kentällä, mutta ottelut tulee silti lähes aina hävittyä. Riskialtista peliä ja paljon kikkailua, omissa soi. Osaa toki myös tehdä maaleja, mutta taitaa omassa päässä peliväline liikkua enemmän kuin vastustajan päädyssä. Joka tapauksessa, verkko heilahtaa yleensä sharbin peleissä enemmän kuin viisi kertaa. Se onkin kysymys, kummassa päässä enemmän? Kuten edellä mainitsinkin, riskialttiin pelityylinsä vuoksi jäänee häntäpäähän.

sharbin mietteet tulevasta kaudesta:
Tulee varmasti olemaan todella kovatasoinen kausi edessä. Nyt kun kattoo, ketä omassa lohkossani oikein on, niin tulee kyllä varmasti jokainen matsi olemaan tiukkaakin tiukempaa vääntöä. Varmaan hikisimmät ottelut syntyy jlo:ta, Teemua tai Daasamania vastaan.

Alkavan kauden ykköstavoitteeni on päästä jatkopeleihin tasaisilla peliotteilla! Ja ei haittaa, jos siinä sivussa kouluttaisin vähän jlo:takin..



- Teemu -

Sijoitusarvio B-Lohkon runkosarjassa: 1-3

- Niin hyvää puuta.. Teemun maila. Legendaarinen 1vs1-liigan pers.. perustaja pyrkii nyt kuudennetta kertaa 1vs1-liigan mestariksi. Näiltä reilulta kahdelta vuodelta löytyy 1vs1-Cup I'n mestaruus, 2 pronssia ja 3 hopeaa jotka tulivat kausi toisensa jälkeen. Jäykkä mutta toimiva pelityyli ja järkyttävän tuliset laukaukset pistävät puolustuksen koetukselle. Mikään pelaaja ei ole Teemulle liikaa. Pystyy haastamaan kenet tahansa. Ei ole ongelmaa motivaatiosta, maalintekotaidoista, puolustuksesta tai kiekonhallinnasta. Mikä voisi estää tätä jättiläistä marssimasta 1vs1-liigan mestaruuteen? Vastaus on kirous. Hopean värinen kirous, joka langetettiin Teemun ylle jo ensimmäisellä kaudella. Joko vihdoinkin mennään loppuun asti? Kultamitalin metsästys on alkanut.

Teemun mietteet tulevasta kaudesta:
Ajatuksia vähän mun päässäni kiitää, ehkäpä lokakuussa kaulassa mitali kiiltää. Mut voipi olla että matka tuo pitkä ja arvaamaton, tuomittu jo runkosarjan lopulla päättymään on. Karsintoihinkin pelaamaan joutua voinee, mutta silloin ei maalin kellot kovinkaan monta kertaa ole soineet. Tietoa kauan ei tarvitse pantata lain, koska mukaan liigaan hain, ja jo karsinnoissa pienen arvion tulevasta sain. Mutta kausilla usein joku yllättää, piilo-taidoillaan muita pelaajia hämmästyttää. Lohkon voittajaksi veikkaus on jlo tällä kertaa: häntä muihin mä vertaan, en ole pystynyt voittamaan tosipeleissä montakaan kertaa.


- Tessuu -

Sijoitusarvio B-Lohkon runkosarjassa: 4-6

- Karsintojen kuolemanlohkosta huolimatta Tessuu taisteli itsensä urhoollisesti liigaan.. Syvällistä. Syvä on myös vesipyörre, johon Tessuu joutuu ajelulle ennakkosuosikkien kyydissä. Näytti kuitenkin karsinnoissa, että Teemuakin pystytään vastustamaan. Siitä kertoo tasapeli tätä vastaan. Sanoisin, että tässä on B-Lohkon musta hevonen. Ori, joka saattaa taistella itsensä puolivälieriin. Oli karsinnoissa pari kautta sitten, mutta sai vain 1vs1-liigan ex. heittopussia Ybeliä vastaan yhden tasapelin. Lopullinen sijoitus karsinnoissa oli kolmas yhdellä pisteellä ja -32 maalierolla. Hän on kuitenkin nyt tullut takaisin, pysyykö Teemun ja kumppaneiden vauhdissa vai katkeaako matka ensimmäisessä kaarteessa?

Tessuu'n mietteet tulevasta kaudesta:
Jees ihan hyvillä mietteillä kauden alkuun, Sharb omasta lohkosta ehkä vähän jännittää/helpottaa että koska johtokunta kavereita ollaan niin tuo tietynlaisen kilpailun meijän välille. Tietysti kultaa lähetään hakemaan ja lähetään voittamaan joka peli, vähä jännittää toi oma pelaaminen, että pitkään aikaa 1vs1 vääntäny toivotaan parasta ja yritetään voittaa jokainen peli!


- Äffä -

Sijoitusarvio B-Lohkon runkosarjassa: 4-6

- Myös tässä voi olla yksi yllättäjä. Tasoaan hurjasti nostanut Äffä on yksi B-Lohkon suosikeista pudotuspeleihin. Hyviä otteita nähty jo karsinnoissa ja edelliskausillakin, mutta johonkin sitten kaikki aina kaatuu. Tilastoja löytyy jo niinkin kaukaa kuin 2. kaudelta. Silloin ei irronnut paikkaa pudotuspeleissä. Tämä on Äffän neljäs kausi liigassa. Kausi kaudelta parantanut taitojaan. Uskoni ei ihan riitä välieräpaikkaan, mutta puolivälierät ovat täysin realistinen tavoite. Varmoja ratkaisuja ja hyvää peruspeliä kelvolla maalintekotaidolla. Siinä on ainekset pudotuspelipaikkaa jahtaamaan.

Äffän mietteet tulevasta kaudesta:
Kaudesta on varmasti tulossa tasainen, ja toivottavasti itellä riittää rahkeet kamppailla pudotuspelipaikasta näinkin kovassa seurassa. Kovia tekijöitä löytyy monia omasta lohkosta, ekana mieleen tulee tietysti 1vs1-guru Teemu.


Veikkaus lopullisesta järjestyksestä runkosarjan päättyessä:

01. Teemu
02. jlo
03. Jezik
04. Äffä
05. Tessuu
06. Daasaman
07. sharb
08. Arya
09. Frou
Tietoja
Kirjoittanut: Falco
Julkaistu: 26.08.2014 18:15
Luettu: 11 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.