1vs1-Cup IV

Uutinen
1vs1-liiga järjestää 1vs1-Cup IV'n, johon tarvitaan pelaajia. Osallistumismaksua ei ole, ja voit ilmoittautua lähettämällä kiekossa notea nimimerkille Falco tai kommentoimalla kiekko.tk'n foorumilla olevaan 1vs1-Cup IV -ketjuun. Turnaukseen otetaan todennäköisesti 64 pelaajaa mukaan, jotka arvotaan 32 ottelupariksi. Pelaajia on tarkoitus ottaa mukaan mahdollisimman paljon, mutta järjestäjä pitää itsellään oikeuden olla ottamatta jotakin pelaajaa mukaan cuppiin.

Tarkempi aikataulu julkaistaan vasta sitten, kun pelaajamäärä on selvillä, mutta mitalipelit pelataan heinä-elokuussa. 1vs1-liigan säännöt ovat suurimmilta osin voimassa. Hakuaikaa on sunnuntaihin 22.05.2015 klo 18:00 asti. Mikäli pelaajia ei saada tarpeeksi mukaan tähän mennessä (minimi 32 pelaajaa) pidennetään hakuaikaa. Pyrimme saamaan vähintään 64 pelaajaa mukaan, mutta mikäli innostusta ei riitä, tyydymme vähempään.

Kuka taistelee itsensä seuraavaksi mestariksi? Oletko se sinä? Nyt vain osallistumaan, niin pääset näyttämään kyntesi 1vs1-rintamalla! Kun tarpeeksi pelaajia on saatu mukaan, julkaistaan infopaketti turnauksesta, jossa on kaikki tarvittava tieto säännöistä yms.

Kiekon foorumin uutisessa lista mukana olevista pelaajista.

www.1vs1-liiga.tk
Tietoja
Kirjoittanut: Falco
Julkaistu: 09.05.2016 16:39
Luettu: 32 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.