1vs1-Cup IV - Infopaketti

Uutinen
Yhteensä 96 pelaajaa pääsi mukaan turnaukseen. Lohkot on nyt arvottu. Turnauksessa pelataan ensin alkulohkot. Jokaisessa lohkossa on 3 pelaajaa. Jokaista oman lohkon pelaajaa vastaan pelataan kaksi (2) kertaa, kerran vieraspuolella sekä kerran kotipuolella. Ottelun nimi täytyy olla "1vs1-Cup IV (lyhenne-lyhenne)" -muotoa. 1vs1-liigan säännöt ovat voimassa, eli 2x5min ja pitkät/paitsiot päällä, jäähyt pois päältä.

Voitto: 2p
Tasapeli: 1p
Tappio: 0p

Jokaisesta lohkosta pääsee kaksi pelaajaa pudotuspeleihin. Pelit saa aloittaa heti, kun olet nähnyt tämän viestin.

Deadline oman lohkon peleille on sunnuntaina 05.06.2016 klo 23:59. Tähän mennessä täytyy olla pelattuna kaikki pelit. Jos tulee jotain epäselvyyksiä, havaitset esimerkiksi peeloilua tms. niin lähetä nimimerkille Falco notea.

Jos pelejä jää pelaamatta, pelaamattomuuden syy (ja kumpi pelaajista oli syyllinen siihen) on ilmoitettava notella nimimerkille Falco 18 tunnin sisällä deadlinesta, tai johtokunta tekee päätöksen jatkoonpääsijästä oman näkemyksensä mukaan tai mahdollisesti arvonnan kautta.

Otteluiden tulokset lähetetään toistaiseksi notena nimimerkille Falco. Screenshotin ottaminen pelin jälkeen on suositeltavaa.

Lohkot ja tulokset näet osoitteessa bit.ly/1vs1cup4. Tämän sivuston vasemmassa alareunassa on myös Pudotuspelit-osio, josta pääset tarkastelemaan mitä tapahtuu lohkovaiheen jälkeen.

Pelien pelaamisen voi aloittaa heti. Pelionnea!

www.1vs1-liiga.tk
Tietoja
Kirjoittanut: Falco
Julkaistu: 25.05.2016 17:46
Luettu: 29 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.