1vs1-Cup IV - Lopputulokset

Uutinen
Neljäs 1vs1-Cup on saatu päätökseen. Keskiviikkona pelattavassa finaalissa kohtasivat Fud ja Falco. Aikaisemmin pari on kohdannut 1vs1-liigassa kahdesti ensimmäisellä kaudella. 01.07.2012 Falco voitti Fudin 5-1 mutta toisessa pelissä 10.08.2012 Fud oli parempi luvuin 2-1. Pronssiottelussa vastakkain olivat Ratakses ja Anakin jotka eivät ole aikaisemmin 1vs1-jäillä kohdanneet.

Fud lähti hyvin voitonnälkäisenä finaaleihin. Miehellä oli taskussa yksi hopea viime vuoden Cupista ja se haluttiin muuttaa kultaiseksi. Falco sen sijaan sai edellisvuonna pronssia voitettuaan Ratakseen 7-4. Ratakses jäi viime vuonna 4. sijalle joten tällä oli kana kynittävänä. Hän kohtasi pronssiottelussa Anakinin joka laittoi Falcon välierissä koville.

Tämän vuoden mitalipeleissä nähtiin siis peräti kolme samaa nimeä mitä viime vuonna. Kaksi kestomenestyjää vastakkain finaalissa ja pronssiottelussa 1vs1-rintaman konkari ja uusi haastaja.

Pronssiottelu päättyi äärimmäisen tiukan väännön jälkeen varsinaisella peliajalla 2-2 joten ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoerästä. Ratakses onnistui jatkoajalla iskemään itsensä pronssille.

Finaalissa ei ollut varsinaista ennakkosuosikkia - ottelusarjaan lähdettiin samalta viivalta. Fudin kohtaloksi koitui kuitenkin Falcon tiukka puolustus. Fud jauhoi kauan aikaa hyökkäyspäässä muttei pahemmin löytänyt aseita pitkän linjan 1vs1-osaajaa vastaan. Näin ollen Falco voitti kultaa lukemin 2-4 ja 2-0. Kulta oli Falcolle 1vs1-Cupeissa toinen.

Osoitteesta bit.ly/1vs1cupiv voit tarkastella turnauskaaviota ja näet kaikki tulokset.

Kultaa: Falco (12,35pm)
Hopeaa: Fud (4,75pm)
Pronssia: Ratakses (1,90pm)

1vs1-liigan johtokunta kiittää osallistuneita sekä lahjoittaneita ja toivottaa hyvää kesän jatkoa!
Kirjoittanut: Falco
Julkaistu: 16.07.2016 09:58
Luettu: 32 kertaa