Tilastot.info

1vs1-ranking

1vs1-rankingissa pelataan 5 minuuttia kestäviä 1vs1-otteluita. Botti arpoo jonoon liittyneistä pelaajista kerran minuutissa otteluparit ja tekee heille pelihuoneen publicille. Voit lukea lisää Tietoa-osiosta.

Tietoa

1vs1-ranking on Kiekko.tk:ssa pelattava pelijärjestelmä, jossa pelataan 5 minuuttia kestäviä 1vs1-otteluita. Voit liittyä jonoon komennolla /msg 1vs1 !j ja poistua jonosta komennolla /msg 1vs1 !p. Botti arpoo jonoon liittyneistä pelaajista kerran minuutissa otteluparin ja tekee heille pelihuoneen publicille. Pelaajilla on kaksi minuuttia aikaa siirtyä huoneeseen, jonka jälkeen peli alkaa. Jos peliä ei saada aloitettua, saa vastustaja ottelusta luovutusvoiton tai ottelu hylätään, mikäli kumpikaan pelaajista ei ilmesty paikalle.

Muistathan, että kaikenlainen huijaus ja Kiekko.tk:n sääntöjen rikkominen on kiellettyä, ja niistä voi seurata pysyvä pelikielto 1vs1-rankingiin kaikille tunnuksille. Lue säännöt ennen pelaamisen aloittamista.

Voit lähettää palautetta sekä kehitysideoita järjestelmän kehittäjälle ja ylläpitäjälle Teemulle. Suuret kiitokset joukolle, jonka avulla järjestelmän toteuttaminen muuttui mahdolliseksi. Kiitokset myös kona26:lle, joka ylläpiti aiemmin 1vs1-rankingia Kiekko.info-sivuston yhteydessä yli vuoden ja PYÖVELIlle, joka auttoi järjestelmän testaamisessa.

Vinkkejä:
  • Paina Readya vasta, kun vastustajasi on saapunut huoneeseen, tai ottelu saatetaan perua.
  • Tarkista ennen pelin aloittamista, että pelihahmosi liikkuu. Kiekossa on välillä bugi, jonka johdosta pelaaja ei pysty liikkumaan ennen peli-ikkunan uudelleenkäynnistämistä.
  • Liity riittävän ajoissa pelihuoneeseen, jotta vastustajasi ei saa luovutusvoittoa.
  • Ole pelihuoneessa sinulle määrätyllä puolella kun peli alkaa, tai vastustajasi saa luovutusvoiton.
  • Pelihuone lukitaan ennen ottelun alkamista. Jos sieltä lähtee, ei pääse enää takaisin.
  • Muista poistua jonosta, mikäli et enää ehdi pelata (komennolla /msg 1vs1 !p)