Kausi III/05 lähestyy

Artikkeli
Hoki-Liigan karsintajoukkueet ovat selvillä ja kausi II/05 lähentelee loppuaan. Hoki-Stars-ottelu pelataan lauantaina 29.10. 16:00 ja playoffit sekä karsinnat olisi tarkoitus saada pakettiin marraskuun puolella. Ensi kaudelle on tulossa joitakin muutoksia.

Kummatkin sarjat kutistuvat kahdeksaan joukkueeseen. Tämä sen takia, että saisimme ensi kauden pelattua nopeammin ja pääsisimme kiinni Kiekkoliigan aikatauluihin.

Elite Razor ja Kuolema vetäytyvät Hoki-Liigasta kauden jälkeen, koska he pelaavat Kiekkoliigan alaisissa sarjoissa. Myös InTheFlames väistyy uusien hakijoiden tieltä. Tämä mahdollistaa sen, että sarjakokojen kutistumisesta huolimatta divarikarsintojen kolme parasta joukkuetta pääsevät jatkoon. Myös liigan runkosarjan huonoinjoukkue joutuu karsimaan liigapaikastaan.

Muutakin yhteistyötä Kiekkoliigan kanssa on suunniteltu. Kauden III/05 mestarijoukkue saa vapaalipun Kiekkoliigan divarikarsintoihin, mikäli joukkue täyttää Kiekkoliigan kriteerit. Hoki-Liiga pysyy kuitenkin itsenäisenä sarjana, ja Kiekkoliigaa pelaavat pelaajat saavat jatkaa Hoki-Liigassa toisilla nimimerkeillään. Ainoastaan saman joukkueen pelaaminen sekä Kiekkoliigassa että Hoki-Liigassa estetään.

Jäähysääntö on saanut paljon kannatusta, mutta myös joitain vastustajia. Ensi kaudeksi jäähysääntö jää vielä kokeiluun Cup-peleihin, jotta tuomarit ja pelaajat tottuvat sääntöön ja saavat lisää kokemusta jäähyotteluista.
Tietoja
Kirjoittanut: jas05
Julkaistu: 27.10.2005 15:18
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.