Infoa ensi kaudesta

Artikkeli
Ensi kaudeksi tapahtuvista muutoksista lyhyesti.

Liigakarsintoja ei tule nykyisessä muodossaan, koska kaikki 4 joukkuetta jokatapauksessa pelaavat liigassa ensi kaudella. Kiekkoliigan karsintoihin menevät kaudella III/06 liigassa pelanneet joukkueet. Divaria ei jatkossa siis enää pelata.

Divarista liigaan ensi kaudeksi paikan varmistavat Nature Club (Jolla tosin on paikka Kliigan karsintoihin) ja Pohjolan Leijonat. Nature Clubin toivotamme Hoki-liigaan myös ensi kaudeksi, jos ei paikkaa Kiekkoliigan alaisuudesta irtoa, kuin myös Voodoo Peoplen ja Arctic Circle Athleticsin. Divarin runkosarjan kolmas EC Kassel Huskies pitää paikkansa suoraan Hoki-liigassa jos Nature Club pääsee 2.divariin. Loput divarin joukkueet pelaavat karsinnat keskenään muutaman uuden tiimin kanssa, joista ratkaistaan seuraavan kauden lopulliset liigajoukkueet. Liiga pelataan 14 joukkueen voimin.

Sääntöihin tulee myös seuraavaksi kaudeksi muutoksia. Treidaukset tulevat mahdollisiksi ja treidattaville pelaajille ei tule pelikieltoa. Lisäksi kakkosnickit lähtevät pois eli jo Kiekkoliigassa pelaava pelaaja ei saa pelata Hoki-liigaa.

Hakemukset Hoki-Liigan karsintaan III/06 alla olevaan osoitteeseen.
http://www.hoki-liiga.net/keskustelu/viewtopic.php?t=422
Tietoja
Kirjoittanut: Nismo
Julkaistu: 27.11.2006 15:21
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.