Ensimmäinen All-Stars ottelu on pelattu!

Artikkeli
Ensimmäistä Hoki-Liigan All-Stars ottelua katsomaan oli saapunut pieni mutta sitäkin äänekkäämpi joukko (~70)
ja katsojat saivat silti "rahoilleen" vastinetta vaikka ottelu päättyikin varsin vähämaalisesti. Alkuperäisiin joukkueisiin tuli muutoksia ainoastaan parin miehen verran ja nekin vain divarin puolelta. Alla joukkueet joilla ottelu pelattiin (suluissa poisjääneet)

0-1 soralärvi
Ensimmäinen erä oli pienimuotoista divarin hallintaa josta kertovat maalivahtien torjuntalukemat Liiga: 9 Divari: 1.
Maaleja kuitenkin nähtiin vain yksi josta vastasi ottelun vakuuttaja: soralärvi.

2.erä
1-1 Kadlec (haule, Mazzio)

Toiseen erään lähdettiin siis divarin johtaessa sekä pienen painostuksen jälkeen. Pelaajia kuitenkin vaihtui kentällä ja toisessa erässä hallinta siirtyikin jo liigalle. Vaikka liiga hallitsikin lähes koko erän eikä divarilla juuri maalinteko paikkoja ollut niin ainoan maalin erässä teki Kadlec maalin kulmalta kun divarin puolustus oli nukkumassa. Syötön tähän hienoon maaliin antoi haule, kakkossyöttäjänä Mazzio.

3.erä
2.20 jäähy, YönTimo syy: Violent behavior, i min
1-2 soralärvi (pelsu_, YönTimo)

Kolmas erä oli selkeästi ottelun tasaisin ja mielenkiintoisin. Molemmin puolin nähtiin mielenkiintoisia tilanteita ja taisi siellä tolpatkin kolahtaa pariinkin kertaan. Ajassa 2:20 (14:20) divarilla oli tilanne päällä liigan kulmassa mutta jostain käsittämättömästä syystä YönTimo raivostui liigan maalivahdille ja yritti tunkea mailansa poikittain maalivahdin per….
Tästä liiga sai minuutin ylivoiman mutta divarin pakka kesti koossa eikä edes kovinkaan tehokasta pyöritystä tullut aikaiseksi. Hyvin piakkoin jäähyn loppumisen jälkeen RcT riisti kiekon keskialueella ja syötti YönTimolle joka kuljetti kiekon siniviivan yli, tästä pieni vippi kahden karvaajan yli maalin kulmalle pelsu_:lle joka taasen vippasi maalin toiselle kulmalle soralärville jolla oli helppo työ pistää kiekko suoraan tyhjiin. Viimeisellä minuutilla liiga otti maalivahdin pois ja yritti sitkeästi hakea tasoitusta viidellä kenttäpelaajalla. Pyöritys oli kova mutta edelleen divarin pakka kesti vahvasti sumputtamalla joten ottelun lopputulokseksi jäi 1-2.

Kokonaisuutena ottelu siis oli hyvin tasainen ja varsin mielenkiintoinen. Jäähyjä olisi toki voinut olla enemmänkin näin katsojia ajatellen mutta tokihan se on aina hyvä kun sääntöjä noudatetaan.

Hoki-Liiga kiittää pelaajia sekä tuomareita ja avustajia, sekä ennenkaikkea katsojia jotka saapuivat seuraamaan peliä.
Kirjoittanut: Juhanuha
Julkaistu: 27.10.2005 19:43
Luettu: 4 kertaa