Divinen alkukausi ennakon mukaan?

Artikkeli
10. Divine Scorers and Joska
Ei ei ei… Loistavasti tasoonsa nähden saavat pelata, jos meinaavat playoffeihin päästä. Inton 2. divari paikan myötä saivat säilyttää liiga paikkansa. Pelaajat laitetaan todelliseen testiin tällä kertaa. Katsotaanhan nyt…:P

2 peliä pelaamatta 1. kierroksesta ja pisteitä 5 maalierolla -11. Kausi ei siis ole ihan hyvin alkanut, mutta ennakkoa paremmin kuitenkin! 2 kierrokseen satsataan ihan erilailla, katsomovalmentaja Sepin annettua kull.. kullanarvoisia vinkkejä vastustajajoukkueiden heikkouksista. Spei on myös käynyt lataamassa urheilujuomiin oman sepimixinsä.

Tähän kauteen lähdettäessä uusia hoki-liigatuttavuuksia oli 2, joista varsinkin freek on pelannut erinomaisen alkukauden ja on ollut joukkueemme yksi tärkeimmistä lenkeistä. Toinen tulokas MiikuX on onnistunut myös todella hyvin ja johtaakin joukkueen sisäistä pistepörssiä! 2 kierrokselle paluun tekee Mango sekä uusi vaarallinen hyökkääjä pby. Ikävä kyllä luottopulsustajamme starman on takertunut naiseen ja on unohtanut kiekon kokonaan! Kannustakaamme siis star_kikan mestari irti naisesta ja takaisin nolife-hokin pariin!
Tietoja
Kirjoittanut: RestLess
Joukkue: Divine Scorers and JoskaDivine Scorers and Joska
Julkaistu: 08.06.2006 22:29
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.