Katsaus Lugun alkukauteen

Artikkeli
Lugu on aloittanut kauden kohtalaisen hyvin, viisi pelattua ottelua ja nolla tappiota, mutta vain yksi voitto.
Kauden neljä ensimmäistä ottelua olivat erittäin tasaisia ja vähämaalisia otteluita. Lugu kärsikin alkukaudesta pahoista maalinteko ongelmista, puolustus loisti Teukan ja Sepin johdolla, mutta hyökkäys kusi Desedin johdolla. Viidennessä ottelussa, Lugu sai armottoman tappo-fiilikseen, tai siis pelsu (8+0) sai. Lugu pieksi Divari-tasoisen vastustajansa (HautausmaaTarkastajat) lukemin 8-2. Kysymys kuuluukin alkaako tästä Lugun nousu kohti ylivoimaista runkosarja-voittoa?
Otin tehtäväkseni haastatella itseäni ja selvittää tämän.

Terve Teukka, minkälainen fiilis alkukaudesta? Viisi ottelua, yksi voitto ja neljä tasapeliä.
Erittäin hyvä kysymys. Tosiaan, runkosarjan kolmonen, 12 tehtyä maalia ja 6 päästettyä. Fakta on se; että hyökkäyspelimme nojautuu liikaa tiettyjen pelaajien harteille (pelsu & Fenni), tästä syystä emme ole pystyneet tekemään maaleja laajalla rintamalla, vaikkakin meillä pitäisi olla suht laaja materiaali hyökkäyspelin osalta. Itse joukkueen ikonina ja tärkeimpänä pelaajana odotan hyökkäyspelimme nousevan kukoistukseensa, mikäli niin ei tule tapahtumaan tulen itse henkilökohtaisesti ottamaan lisää vastuuta, puolustamiseen sijaan hoidan hyökkäyspelaamisenkin. Tietenkin, minunlaiselleni virtuoosille tämä ei tule olemaan minkäänlainen ongelma.

Mitä p*skaa sä sössötät? Sinä virtuoosi, joukkueen ikoni, tärkein pelaaja? Teukka, faktahan on se että olet pelannut 4 ottelua tehoin 0+1.
Erittäin hyvä kysymys. Köhköh.. minähän en suinkaan puhunut p*skaa, minä tosiaan olen nuo kaikki kolme mainitsemaani asiaa. Noista kolmesta asiasta muodostuu Teukka ja Teukasta muodostuu osa Lugua. Mutta itse asiaan, minunkin siis jopa minunkin on myönnettävä se; että kausi ei ole edes minunkaan osaltani alkanut parhaimmalla tavalla. Olinhan sentään wanha kunnon all-stars pakki kaudelta 1/06!

Tässä seuraavassa kysymyksessäni et saa mainita ollenkaan sanaa Teukka tai viitata yhtäkään asiaa sinuun itseesi. Myönnän jopa haastettelijan asemassani että kausi ei ole alkanut toivotulla tavalla, odotukset olivat kovempia, mutta viimeisin pelinne näytti hyvää osviittaa tulevasta. Miten tulette ylläpitämään viimeottelun harmonian ja kovan yrittämisen meiningin runkosarjan jäljellä oleviin otteluihin?
Erittäin hyvä kysymys. Meidän pitää pyrkiä valmistautumaan peleihin huolellisesti, peluuttamaan "kuumia" pelaajia, täytyy välttää pissan nousua päähän juuri tuollaisten 8-2 voittojen tiimoilta. Pyritään pelaamaan sitä omaa helppoa ja mukavaa peliä. Vältetään paineita, joita meidän tulokkailla (Desed) on vaikka muille jakaa, mutta joukkueemme psykiatri Normio on rautaisella ammattitaidollaan pyrkinyt heitä auttamaan ja opastamaan. Mitä pidemmälle kausi etenee, ei tule enään riittämään pelkät "kuumat" pelaajat otteluiden voittamiseksi. Kokeneiden karpaasien ja joukkueen-johtajien (Beezer, Teu..C.Murphy, pelsu yms.) on noustava ja pistettävä kaikkensa peliin, jotta Lugu nähdään Finaali-karkeloissa mukana, muualla kuin katsomossa.
Tietoja
Kirjoittanut: Teukka
Joukkue: LuguLugu
Julkaistu: 09.06.2006 10:41
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.