Team Viper & divarin yllättäjän alkukausi

Artikkeli
Noniin, ensimmäinen kierros lähenee loppuaan peliemme osalta, ja voimme olla tyytyväisiä itseemme. Tuloksena kuudesta ottelusta huimat 9 pistettä, eli minun laskujeni mukaan yksi ja puoli pistettä / peli. Tasapelejä on kertynyt kolme kappaletta, ja voittoja samaiset kolme. Voitot ovat irronneet kahdelta (surkean) ennakon mukaan parhaaksi rankatulta joukkueelta, Laitataklaukselta ja Jazz-Triolta, sekä yhdeltä (ja ainoalta) ennakon paikkansa lunastaneelta joukkueelta, Hylkiöiltä. Tasapelit on taasen napattu meitäkin huimemman alkukauden pelanneelta Detroit Hardcorelta, divarin heittopussilta TPS:ltä, sekä alkukauden melkoisen vaisusti aloittaneelta punakaartilta. Maaleja vastustajan verkkoon olemme tehtailleet 14 kappaletta, ja omissa on soinut 9 kertaa, eli melko tiukkoja taisteluita ottelumme ovat olleet. Otteluita ensimmäisellä kierroksella on jäljellä enään kaksi; Vastaan asettuvat Firenze ja JYP. Otteluihin lähdetään toivottavasti ennakkoluulottomasti, vaikka vastassa onkin kaksi melko vaisusti punakaartien tavoin kauden aloittanutta joukkuetta.

Divarin ennakossa meidän arvioitiin päätyvän sijoille 9. tai 10. Joukkueen pelaajat kuitenkin tietävät että pystymme paljon parempaan, jopa aina sinne liigaan asti. Kaikki tähänastiset divaripelimme pelasimme ensimmäisen viikon aikana, ja nyt onkin vähän hiljaisempi kausi menossa sekä harkkojen, että divariotteluiden osalta. Joukkueen pelaajistosta ainakin Taji on lomailemassa Ranskassa (hajoa). Mige taasen nuuskii Espanjan rantoja (hajoa sinäkin). Taber on armeijan harmaissa heinäkuun alkuun asti. Myöskin muita vähän pienempiä poissaoloja on viimeisen viikon ja tulevan viikon aikana ollut ja tulee oleman. Kauden alussa joukkueen vahvuuteen hankittiin FC MaPs:issa hoki-divarikarsintaa vääntänyt sieni, muita pelaajahankintoja on tuskin tulossa, ainakaan tämän kierroksen aikana.

Tätä edeltävät kaudet Viperit ovat todellakin alisuoriutuneet, kaudella 2/05 tuloksena 9. sija liigasta ja tippuminen divariin. Seuraavana 7. sija divarista, ja viime kaudella 5. sija divarista. Tällä kaavalla sijoitus pitäisi olla tällä kaudella 3., mutta eiköhän sitä 1. sijaa tavoitella.

Seuraavaan kierrokseen lähdetään siis tavoittelemaan divarin voittoa, ja nousua hoki-liigaan. Myöskin joitakin huhuja hakemisesta pitkästä aikaa 2. divarikarsintoihin on kuultu, mutta ei siitä sen enempää.

(Kirjoittanut those, lisännyt Tokee)
Tietoja
Kirjoittanut: Tokee
Joukkue: Team ViperTeam Viper
Julkaistu: 11.06.2006 21:17
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.