Pelinais... miesten kuulumisia!

Artikkeli
Menneisyys
Kausi on startannut mukavasti, ellei mainiosti. Seitsemästä ottelusta viisi voittoa ja kaksi tasapeliä. Alkukauden meinasi sotkea värväyspippalot, jolloin joukkueessa oli enemmän kuin liikaa pelaajia. Heti alkukaudesta karsimme runkoamme kolmella pelaajalla, jolloin joukkueeseen jäi hyvä, kuuden miehen runko. Kauden yllättäjäksi on rankattu Arola, joka johtaakin divarin pistepörssiä. Ennen kauden alkua Arola oli melko vaisussa iskussa, maaleja ei tullut, syötöt ei lähtenyt, eikä mikään tuntunut toimivan. Joukkueen pokeri-illassa päätettiin, että Arolalle tilataan puolen vuoden mittava harkkahuone vip palvelu. Näin hän oppikin pelaamaan juuri oikeaan aikaan, kauden alussa!
Kaarto, se kiekon vittumaisin pelaaja, ei ainoastaan yhden vaan monen muunkin mielestä. Johtuneeko vittumaisuus siitä, että hän on helvetin kova pelimies, vai hänen kovasta psyykkauksesta? Kuitenkin pisteitä on tullut suht kovalla kädellä ja tästä on hyvä jatkaa. Mutta joukkueen kaksi suurta puolustuspään ammattilaista, Crebletiä ja Marionia ei näytä kiekko sen pahemmin kiinnostavan. Ei hätää, tämän takia värvättiin vanha tuttu Fawkes (ent. Weaver). Itsestäni en paljoa voi kertoa, koska oon tylsä ihminen. Mutta ei hätää, voin kysyä hyvältä ystävältäni Arolalta mitä hän on mieltä minusta.
[23:35:42] Mitä oot mieltä musta ja mun pelitaidoista (jos niitä on)?
[23:36:19] Oot kaksimielinen pakki, valitat mutta et osaa mitään.
[23:36:46] No mutta sehän on kivasti sanottu, haluutko lisätä mitään?
[23:37:12] SIILI PIHALLA, BUSTED! Tuo on se joka juo meiän varaston kossut.
Elikkäs olen joukkueen sisällä huikea marttyyri, mutta ei välitetä siitä. Ehkä join, ehkä en, sou not kuhan pisteitä tulee?

Tulevaisuus
Loppukausi näyttää hyvältä ja samalla kokoonpanolla mennään ainakin tämä kausi, toivotaan vain että aktiivisuus pysyy hyvänä. Kaksi uutta pelaajaa on otettu, mutta kokoonpanoon emme heitä vielä ilmoita (Typhoon ja Dice). Huima joukkomme havittelee vielä H.C.A.P:n muuria nimeltään jööran. Pientä silmäpeliä jööriksen kanssa on ollut, mutta mitään ei olla lyöty lukkoon. Pukuhuoneessa on mainittu jotain kliigan kakkosdivarikarsintoihin hakemista, mutta tämä lienee silti vain ns. "huhu".

Detroit Hardcore toivottaa kaikille hyviä jatkoja, ennen kaikkea Team Viperille, joka on divarin pahin vastus. :)
Tietoja
Kirjoittanut: Afura
Joukkue: Detroit HardcoreDetroit Hardcore
Julkaistu: 14.06.2006 22:04
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.