Lugun kuulumisia toisen jakson puolivälissä

Artikkeli
Lugun kuulumisia toisen jakson puolivälissä: Sarjan kärkipäässä hääräävä Lugu alkaa pikkuhiljaa nousta tasolleen tärkeimpien pelien koittaessa. Vähiten tappioita, jotka nekin vaan maalin erolla, kärsinyt joukkue porskuttaa tällä hetkellä 3:n ottelun voittoputkessa ja liigan voitto on sen omissa käsissä. Pahin ja melkein ainoa uhka Lugun runkosarjavoitolle on Pepo, joka roikkuu sarjan kärjessä 1:n ottelun enemmän pelanneeja ja myös 1:n pisteen Lugua edellä.

Joukkueen puolustus on tutun kova, josta osoituksena viimeottelun nollapeli. Hyökkäyksestä alkaa pikkuhiljaa löytymään ratkaisijoita Fennin ja pelsun ottaessa suurta roolia. Joukkueen maaliero +15, joka on myös liigan paras, kertoo erinomaisesta joukkuepelistä, johon Lugu voi jatkossakin nojata. Luulenkin että Lugun laaja materiaali tulee viimeistään pudotuspeleissä parhaiten esille, ja näissä kuoleman kamppailuissa, voi Lugu heittää kentälle kenet vaan. Näin ollen vastustajien vartiointipeli on paljon vaikeampaa, sillä niin hyökkääjät kuin taustalta hanakkaasti nousevat puolustajatkin osaavat maalinteon jalon taidon.

4. ottelua jäljellä, 4.voittoa tavoitteena, helppoa se ei tule olemaan, mutta Lugun tuntien kaikki on mahdollista. Joukkueemme joutuu lähtemään kohtalaisen tiiviillä nipulla viimeisiin peleihin, kesäloman loppuvaiheen rasittaessa pelaajamateriaalia, mutta kuten todettu ratkaisijoita löytyy. Todennäköisesti nämä viimeiset pelit pelaavat pelaajat ovat tappavassa vireessä pudotuspelejä ajatellen. Kuitenkin liigan ollessa ennätystasainen mikään peli ei ole helppo, joten takki auki ei voi koskaan lähteä otteluun. Onnea ja menestystä kaikille Hoki-Liigan joukkueille loppuihin liigaotteluihin.

Created by: Murppi
Tietoja
Kirjoittanut: Beezer
Joukkue: LuguLugu
Julkaistu: 22.07.2006 09:24
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.