Ollaa cooleja

Artikkeli
Tosiaan runkis saatiin päätökseen! (Ottelut: 8-4-6)

Pisteitä kertyi 20 kappalatte ja maalierokin toimii edukseen +14. (Kiitos, siitä Lasersin väelle! ;)) Eli ei se ihan V*tuilleen mennyt vaikka parantamistakin olisi. Playoff paikka varmistunut eli tyytyväisiä voidaan olla. Yksittäisten pelaajien esityksistä nostaisin esille Koben (Botto) ja Miksun (Scott), jotka pitivät pelaamissa otteluissa hyökkäyksen erittäin tehokkaana, myös -Masta- ja hercuu olivat alimman pakin paikalla riittävän varmoja. Rantanen (Pönssi) ja Strafe (khalle) tulivat aina pelaamaan, kun tarvittiin hyökkäys voimaa kentälle ja ihan suht hyvin onnistuivatkin, vaikkei khalle ottanut totuttua roolia tällä kaudella. Kauden aikana pelaajaliikenteeltä suurimmaksi osaksi vältyttiin, värväykset: Kobe, Donari ja avain tullaan näkemään kentällä pleijereissä.
–>

Play-off tavotteet jokainen voi arvata eli 50 pm:ää lähtään metsästää veren maku suussa. Siellä tullaan näkemään Puolustuksessa Miksu, Masta ja hercuu ja hyökkäyksessä Kobe, Zipp0 ainakin ja Strafe, Rantsi, Donari ja avain, jos kerkeävät pelaamaan. Eli play-offit vedetää sit kunnol ja runkikses löysäiltii!

XD:n täytteinen haastattelu:

Kysymys: Oletko ollut tyytyväinen pakkipariesi peliin?
Miksu: Olen ollu enemmän kuin tyytyväinen, joka pelin jätkät ovat pelannu pirun hyvin ja mitää hätää ei ole ollut. xxxxD

Kysymys: Onko hyökkäys riittävän kova, että joukkue voittaisi play-offit?
Miksu: Tietenkin, JJ:lla on liigan kovimmat hyökkääjät ja siten myös liigan kovin hyökkäys. Hyökkäyksiä tukevat puolustajat tekevät JJ:n pelin ehkä liigan vaarallisimmaksi.

Kysymys: Kuka mielestäsi JJ:n vahvin haastaja ja miksi?
Miksu: El Los Bananas, joukkueemme pelaa suoraan maalille ja sumpun kiertäminen vaikeuttaa peliä hivenen, siksi siis banaanit.

Kysymys: Kenellä joukkueen paras 6-pack ja suurin ego?
Miksu: Miksu varmaan aika vahva nimi noihin, mutta heti kakkosena tulee hercu, pakki voittoista!

Jyskytys määrää! Ollaan viileen cooleja ja Scott_on_FRUIT! ;)
Tietoja
Kirjoittanut: Zipp0
Joukkue: Jokelan Jyske
Julkaistu: 23.07.2006 17:28
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.