Firenze on Hoki-liigan mestari kaudella 3/2006

Artikkeli
[kuva]http://www.hoki-liiga.net/logot/fze.gif[/kuva]Firenze voitti kauden 3/2006 finaalisarjan neljännen ottelun H.C.P:ta vastaan maalein 4-3 ja samalla liigamestaruuden otteluvoitoin 3-1.

Runkosarjan ja pudotuspelien aikana nähtiin värikkäitä ja tasokkaita otteluita. Kauden ennakkoarvionneissa molempien finaalijoukkueiden odotettiin olevan sarjassa korkealla. Kun viimekautiset finaalijoukkueet ja runkosarjavoittaja Lugu karsiutuivat, finaalissa kohtasivat täksi kaudeksi liigaan paluun tehnyt Firenze ja viime kaudeksi liigaan noussut H.C.P.

Finaalisarjan Firenze hoiti tyylikkäästi. Ensimmäiset kaksi ottelua joukkue voitti maalein 4-1. Kolmannen ottelun H.C.P. onnistui kääntämään 4-3-voitoksi, mutta ratkaiseva, neljäs ottelu oli puolestaan Firenzen samoin lukemin. Firenze voitti nyt ensimmäistä kertaa Hoki-liigamestaruuden. Myös hopeaa ja pronssia voittaneille H.C.P:lle ja Lugulle mitalit olivat ensimmäiset. Lugu voitti pronssiottelussa Divine Scorers and Joskan maalein 3-0.

Hoki-liigan johto onnittelee Firenzeä mestaruudesta ja muita mitalisteja sekä kiittää kaikkia joukkueita kaudesta.
Kirjoittanut: Nordmark
Julkaistu: 19.12.2006 23:48
Luettu: 2 kertaa