Summa Summarum

Artikkeli
Lopputunnelmat

Niin niin, pitihän se liigaennakko lopulta paikkansa. Viimeinen sija tuli, mutta eipähän jäänyt kuin pisteen päähän se pleijjaripaikka. Vielä vihoviimeisessä kamppailussa Bananasia vastaan taisteltiin raivokkaasti, jotta voittaisimme edes heidät sarjataulukossa, mutta voitimme liian vähän (7-1).
Allekirjoittanut sekä pby muodostavat tällä hetkellä Divinen aktiivisimman hyökkääjäparin ja tulosta onkin syntynyt. pby iski liigassa pisteitä reilu pari / ottelu! Takalinjoilla aktiivisuutta on esittänyt starman, jonka pisteet (6+10 15 pelissä) riittivät puolustajien pistepörssissä 3. sijaan. Star_kikka ilmeisesti toimii! Sisäisessä pistepörssissä tuleekin tämän jälkeen pitkä rako ennen seuraavaa pelaajaa, joka myöskin on pakki! Hyökkääjiä siis kaivataan, SQU MISSÄ OLET?

Alkutunnelmat

Liigakarsinnat II/06 edessä ja yksi peli takana. Rutiinivoitto JYPistä 4-1 ja pby:n sekä starmanin hurja pistetahti jatkui. Positiivisena yllätyksenä LostSoul:n pelaaminen sekä kaksi syöttöpistettä! Tällä hetkellä peli näyttää hyvältä ja mukavalta ja vielä jopa yleisöystävälliseltä. Liigassa säilymiseen uskoo koko joukkue. Kaudella III/06 nähdään sama Divine, Nismolla vahvistuneena tietenkin ;). Joten toivottakaa meidät tervetulleeksi takaisin Liigapeleihin ja älkää nolostuko, vaikka kauden 3/05 temppu toistuisi…
Tietoja
Kirjoittanut: RestLess
Joukkue: Divine Scorers and JoskaDivine Scorers and Joska
Julkaistu: 02.08.2006 11:49
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.