Kultainen unelma

Artikkeli
Välieräpelit alkoivat odotetulla tavalla: maaleja ei nähty juurikaan ja yleisö sai vastinetta rahoilleen. Pelit olivatkin kauttaaltaan tasaisia, mutta HT oli ehkä hieman onnekkaampi ja terävämpi kuin Lasers ja näin ollen kaikki ottelut päättyivätkin Tarkastajien eduksi yhden maalin erolla.

On kuitenkin aika suunnata katseet tulevaan, kauden kruunaavaan finaalisarjaan. Finaaleissa nähdään kaksi runkosarjan alisuorittajaa, HT ja Rykälätty. Harvat uskoivat tämän kaltaiseen finaalipariin, mutta ihmeiden aika ei ole ohi. Runkosarjakohtaamiset päättyivät Rykälätyn 5-3 ja HT:n 2-1 voittoon. Samat joukkueet kohtasivat viime kauden puolivälierissä silloin Rykän viedessä ottelusarjan lukemin 3-1. HT lähtee sarjaan jälleen kerran altavastaajan asemasta, sillä Rykälätty kyykytti runkosarjassa loistaneet Pepon ja Lugun vahvoilla esityksillään ja ovat näin ollen mestarisuosikki. Joukkueessa pelaakin pleijareiden kovin hyökkäyskaksikko Dopita - J.P.O.

Vielä lopuksi koko HT:n ryhmä tahtoo onnitella Lugua hienoista otteista runkosarjassa. Harmi vaan että pleijareissa voi tapahtua mitä tahansa ja jopa divaritasoiset porukat voivat olla korkeammalla kuin kovat, Lugun kaltaiset joukkueet.

HT vaikenee, mutta vain finaalien ajaksi.
Tietoja
Kirjoittanut: Hauer
Joukkue: HautausmaaTarkastajatHautausmaaTarkastajat
Julkaistu: 15.08.2006 23:57
Luettu: 1 kerran

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.