Lasers lähtee kirkastamaan kahden viime kauden...

Artikkeli
Viime kaudella pronssille yltänyt Lasers, lähtee kauteen rajusti uudistuneena mutta lähtötilanne ei ole niin heikko kuin monet kuvittelevat. Syy pelaajien lähtöön oli yksinkertainen, totta kai kysyntää tasokkaista pelaajista riitti ja myös muutama kiekkouran lopetus nähtiin.
Laserseilla on kuitenkin kasassa yhtenäinen ja taivatava nippu, jolta on lupa odottaa kauden aikana lukuisia huippu suorituksia. Pelejä on kuitenkin pelattava kovalla asenteella ja tason on jatkuttava pelistä toiseen jotta tavoitteet täyttyisivät. Toisaalta toiset uskovat että Lasers ei menesty tänä vuonna tästä esimerkkinä liigaennakossa oleva arvio: “Sijoitusarvio 10-12”. Monet ovat siis epäilleet uusien pelimiesten kykyjä paikata menetyksiä mutta harjoitusotteluiden perusteella hankinnat ovat osoittautuneet onnistuneiksi. Joukkueessa on nyt paljon toisen tyyppisiä pelaajia, kuin lähteneet. Mutta ryhmässä on erittäin hyvä meininki ja korkea työmoraali, jotka ohjaavat joukkuetta oikeaan suuntaan.

Haastattelin toista joukkueen vastuuhenkilöistä, joka vaikuttaa myös puolustuspään tukipilarina.(KurGo)

R: Mitä ajattelet tulevasta kaudesta? Ja millaiset odotukset sinulla on kauteen lähtiessä?
K: Porukka on muuttunut, mutta ei se menoa haittaa. Mitalli on myös tavoitteena tänäkin kautena, ehkäpä kirkkaampi kuin viimeksi. Ja runkosarjassa kahdeksan joukkoon, koska pleijareissa olemme kovassa iskussa. Niin ei ole väliä vaikka runkosarjan ykkönen olisi vastassa.

R: Mitä mieltä olet siitä että muut joukkueet eivät usko mahdollisuuksiimme?
K: No eivät ne tiedä asiosta mitään, jos niin luulevat. Tärkeintä on kuitenkin, että uskomme itse itseemme ja sitä kautta syntyy tulosta.

R: Entä millainen ilmapiiri on joukkueen sisällä? Ollaanko luottavaisia kauteen lähdettäessä?
K: Tää jengi poikkeaa profiililtaan aika paljon siitä,mitä se viime kaudella oli.
Nyt on jalkeilla erittäin nälkäinen ja hyvähenkinen ryhmä, joka on jo sinällään on iso asia. Jätkistä oikein huokuu se, että halutaan voittaa pelejä.

R: Millaisella pelityylillä lähdette kauteen?
K: Olemme korostaneet sitä, ettei mihinkään hienosteluun ole varaa, eikä siihen myöskään lähdetä. Paljon luistelua, kovia taklauksia, kiekkoa nopeasti liikkeelle ja pelin selkiyttämistä, sellaista suoraviivaista tekemistä ilman turhia kaarroksia.

R: Kiitos haastattelusta.
K: Kiitos.


Kirjoittanut: Rehti
Tietoja
Kirjoittanut: KurGo
Joukkue: LasersLasers
Julkaistu: 24.09.2006 18:14
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.