Kauniit ja Rohkeatkin pääsivät aloittamaan pelinsä Hoki-Liigan alaisuudessa. Harjoituspelien puolella meillä on ollut epäaktiivisuutta, eikä peli ole sitä myötä parasta mahdollista mitä odotettaisiin.
Noniin, asiaan. Näin ensimmäisessä lehdistötiedotteessa ajattelimme tehdä haastattelun meidän uunituoreesta pelaajastamme, Juiznystä.

Kauniit ja Rohkeat on sinulle suht tuttu joukkue, mutta mitä odotat joukkueelta?
-Odotan semmosta sopivan rentoo ilmapiirii, joukkueessa tosiaan tuttuja kavereita ja yks kaveri sattuu olemaan velimies nii varmaa pelit saadaa kulkee ja pärjätää Hoki-Divas kuin myös harkoissa.

Mikä sai sinut tulemaan Kauniisiin ja Rohkeisiin?
-Hmm… 1. suuri tekijä on se, että bläksmith pelaa siellä, kyllästyin myös näissä kovemmissa tiimeissä vallinneeseen todella kireeseen ilmapiiriin, ja tosiaan joukkue kakkosnik-hommista tuttu joten ei ihan tyhjästä joudu aloittamaan.

Mitä odotat itseltäsi uudessa joukkueessa?
-Otan varmaan kentän kapellimestarin roolin ja järkkäilen kavereille maalipaikkoja ja teen siinä sivussa vähä maaleja itsekin, oma peli ollut vähän hukassa pari viime viikkoo/kuukautta,joten sen kuosiin saaminen olisi ensisijainen tavoite.

Näin lopuksi, kenelle menevät terveiset?
-Äitille, Fc Kiviniemelle kans tsemppia, sekä miljoonille faneilleni ympäri planeetan, kiitos.

Sitten siirrymme kauniiden ja rohkeiden ensimmäisiin otteluihin.
Ensimmäisessä ottelussa vastaan aseittu jo viimekaudella hoki-liigan alaisuudessa tahkonneet punakaartit. Ensimmäinen ottelu hoki-liigan alaisuudessa jännitti varmasti jokaista joukkueemme pelaajaa. Ottelu lähti tasaisesti käyntiin ja 0-0 lukemissa pelattiin kaksi erää. Kolmannessa erässä punakaartit pääsivät ratkaisemaan ottelun muutamasta omanpään virheestä puolustuksessa.
Toinen ottelu pelattiin Heroesia vastaan, joka oli vastassa jo hokidivarin karsinnoissa A-lohkossa ja kjr otti niukan 1-2 voiton. Tällä kertaa kjr kukisti joukkueen 1-4.
Kolmas ottelu oli Nightmarea vastaan. Peli lähti käyntiin hyvin, sillä KjR sai alleen salamannopeasti maalin, pelikello ei ollut ehtinyt tikittää edes puolta minuuttia. KjR teki hyökkäyspäässä mitä tahtoi, mutta Nightmare pääsi peliin mukaan helpolla maalilla, jonka jälkeen viimeisessä erässä Rednerin omanalueen soolot päättyivät kiekonmenetykseen ja maaliin. KjR hoiti pelin kuitenkin niukasti 3-2

Kauniit ja Rohkeat lähtevät kauteen iloisin mielin ja tavoitteeksi asetettu, että sarjapaikka pidetään. Toivottavasti tavoite saadaan täytettyä. :)

Terveisin koko kjr:n väki
Kirjoittanut: x.race
Joukkue: Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat
Julkaistu: 27.09.2006 14:47
Luettu: 2 kertaa