Kuulumisia Kämin valtakunnasta

Artikkeli
Kolmannellakaan kerralla ei Rykis päässyt 2.Divariin joten Hoki-Liigan mestaruutta lähdetään tavoittelemaan taas. Joukkue koki kovia kolauksia sarjatauon aikana. Suurimpiin Lättyläisiin kuulunut Baggio halusi lähteä etsimään kauan kadonnutta maalivainuaan Firenzeen. Rykän kovimpiin tiimhooppereihin kuuluva Kami palasi joukkueenpukukoppiin. Tämä aiheutti suurta näreyttä joukkueessa. Monia vedonlyöntejä veikattiin: Kauanko Kami joukkueessa tällä kertaa pysyy?. ”Koko kaudenhan se meitä kämmäilyllään viihdyttää” vakuuttelee Pena. Kerrankin Pena saa muut nauramaan tällä letkautuksellaan. Yleisesti Pena tunnettaan, että hänen pelitaitonsa ja vitsinkertomistaidot ovat samaa tasoa.

Kun Kavo:lla on ongelmia Nison alkoholinkäytön kanssa. Rykälätyllä on kaksi kovanaamaista poikaa tuolta kiekon kehdosta Kangasalalta. Penan saatua jostain todella kummasta syystä ajokortin. Ovat 15-vuotiaat Dopi ja Jpo laittaneet Penan ajamaan heille viinaksia suoraan Helsingistä ja yrittäen leikkiä kunnollista joukkueenjohtajaa Pena on hän tarjoutunut maksamaan kaverusten viikonloppu juomat. ”Huoh! Tulen juuri Kangasalalta. Piti niille kahelle käydä heittämässä 2 muumilimua ja yksi siideri” totesi syvästi surullinen Pena. Joukkue koetti lohdutella erittäin pihiä Perustajaansa menetetystä rahasummasta, mutta mikään ei auttanut vaan Pena lähti nukkumaan, normaalia aikasemmin jo tunti ennen pikkukakkosen alkua. Muutenkin joukkueessa on kuohunut kun joukkueen kuopuksen Peikin tiedetään jättäneen lukematta Fysiikan ja Biologian kokeisiin. Taas 17-vuotiaan Beyerin tiedetään järisyttäneen koko joukkueettaan tiedollaan, että menee lukemaan kokeisiin! Tällaista tapahtumaa ei muisteta Lätyn historiassa tapahtuneen kertaakaan. Penalta odotetaan tällaisten hulluuksien lopettamista ja hänen tiedetään soittaneenkin Beyerin ja Peikin vanhemmille ja vaatineen heidän puhuvan pojillensa järkeä.

Kun Kangasalalaiset terrorisoivat kotikuntaansa ja Bey ahmii suurella innolla amiksen oppikirjoja. Jouduttiin hyökkäysmateriaalia laajentamaan. Joukkueessa paikan lunastivat Laserien Isildur alias Vaic ja Neliapiloista saapui pile. Poikien kiekossa oloajat ovat tippuneet roimasti. Johtokunta pitää normaalina reaktiona kun Kami on tiimissä. Kiekon ainoa Herttua ja Johtokunnan jäsenen Beyer pitää tätä normaalina reaktiona ja huomauttaa uusilla hankinnoilla olevan järkeä päässänsä. ”Kuka nyh vapaaehtoisesti ton kamin rääkymistä kuuntelee”. Kun Baggion isoa fyysistä paikkaa siinä vaihtopenkillä ja pelillisesti osaamista korvaamaan tulleen Angelin kiekossa olo ajat ovat uusien pelaajien tapaan laskeneet merkittävästi on joukkueella pula puolustajista.

Eräänä päivänä joukkueen puolustuspää koki pienoisen kolauksen kun Pena tuli ja ilmoitti ostaneensa Änäri 2007. ”Jos ostan kaikki pelit vuoteen 2050 asti. Saan NHL 2051 ilmaiseksi!” kertoo hyvätuulinen Pena. Joukkueelle tämän ei ole kovin suuri kolaus, mutta Penalle tämä on tuottanut monia unettomia öitä. Hänellä on ollut suuria vaikeuksia valita Änärin vai Kiekon välillä. Joukkueessa ollaan iloittu kun voiton on näillä näkyvillä vienyt Änäri! Joten yhden YLI 16-vuotiaan puolustajan haku on päällä. Jos katsot BB:tä hakemus kannattaa laittaa Beyerille tai Penalle. Jos et halua joukkueeseen, mutta tunnet tarvetta hakea niin Ninjalle tai allekirjoittaneelle.

-Kämmikase- (Viivat on pop!)
Tietoja
Kirjoittanut: Pena
Joukkue: RykälättyRykälätty
Julkaistu: 28.09.2006 13:02
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.