Moi

Artikkeli
Mistä löytyy uusin kevenne? Onko jossain lisää puolukkaa?
Viimesimmät kaudet päin persettä sohinut El Los Bananas saapuu (yllättäen) samalla rungolla uuteen kauteen naamat vinossa.
Joukkueen onneksi vastustajat ovat pelanneet pelinsä El Los Bananasia vastaan vaisusti ja täten tuleva kausi ei näytäkkään (ainakaan vielä) yhtä pahalta kuin Ortinin alitehoinen mopo jolla pissiksiä kuskataan essolta kaupunkiin.
Ensimmäinen kierros alkaa olla jo päätöksessä ja takana on vain 1 häviö. Kesä oli joukkueen kannalta miitintäytteinen ja miittejä on tämän vuoden puolella pidetty vajaa 10 kappaletta, joista viimeisin kuluneelta viikonlopulta.
Miitin ohjelmaan kuului viimeksi spekulointia saunan lauteilla mm. kinkun "ei tästä oo mitään haittaa" -ooketuksesta oman maalin edessä ja kaikista muista erittäin kehittävistä aiheista. Iltaa vietettiin muidenkin lähiympäristön kiekkoilijoiden kanssa.
Asiasta toiseen. Yleisökin on varmaan jo huomannut että Paltsa on säästämässä omia ratkaisumaalejaa tuleville kierroksille. Ja lopuksi vielä näin tulevan joulun kunniaksi mainontaa ja tietoa jota kaikki ovat odottaneet!

[pre]
O
/
C===8
|_______
|_SUPI__|—o
| |
0 0
[/pre]
Paltsan jouluiset supipenaalit ovat kohta kaupoissa! Lisätiedot ja tilaukset /msg RcT
Tietoja
Kirjoittanut: Eastwood
Joukkue: El Los BananasEl Los Bananas
Julkaistu: 23.10.2006 22:46
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.