1. Kierros tappioitta

Artikkeli
Nature Club aloitti kauden odotusten mukaisesti, yhdestätoista pelatusta ottelusta saimme kokoon 19 pistettä. Joukkue ei hävinnyt 1. kierroksella peliäkään. Ainoastaan KjR, Kasselit ja Voodoo pystyivät viemään meiltä pisteitä. Päästimme ensimmäisellä kierroksella vähiten maaleja (11), ja teimme toiseksi eniten maaleja (30). Murr kasselit!. Pistepörssin kärkipäässä majaileva Rankaisu lupaa piiskata joukkueen kovempaan kuntoon. "Voiko tasuriin olla tyytyväinen?". Kokoonpanoon tuli ensimmäisellä kierroksella muutama muutos. Clo ja Kahvi saivat lähteä ja tilalle hankittiin hidas, mutta kankea Boumsong.

Toisen kierroksen tavoitteeksi on asetettu extremerin pistesaldon avaaminen. Neljä peliä ja "Ziiröy(0)points" :O .


Haastattelussa itse Rankaisu

P> Oletko tyytyväinen Nature Clubin alkukauteen?

R> e, liikaa tasureit. Kaikki pelit oli ihan voitettavissa, mut ihan sopiva pistesaldo tähän ekalle kierrokselle ja koitetaan sitte vetää toinen kierros entistä paremmi. Taso on kyllä ollut siitä huolimatta suht kova, voittojakin tuli paljon ihan 1 maalin erolla eikä sieltä nyt mitään ilmaseksi herunu.


P> Nature Club on pelannut divarissa ja kiekkocupissa tähän asti tappioitta. Mites nyt näin?

R> Koko joukkue on puolustanut kokonaisuutena hyvin ja omissa on soinut aika vähän ja hyökkäys on toiminut tarpeeksi hyvin. Kikecupissa paterros on pitäny meikäläiset pystyssä ja munkillahan tässä vedetää ku matsit on yhestä poikki ;) On kuitenkin aika todennäköistä että hokidivarissa tulee takkiin vielä, kaikki varmasti haluavat katkaista tappiottoman putkemme, saapi nähdä kuinka pitkälle tässä pötkitää. Myöskin tuo tasasuus joka tuossa divaennakossakin mainitaan voi tosiaan olla aika iso tekijä kun lähes jokainen joukkueen pelaaja pystyy nousemaan ratkaisijaksi, eikä vastuuta kerry liikaa yhden henkilön niskoille.


P> Kiitos haastattelusta. Olisiko vielä jotain lisättävää?

R> Kiitos ei täs muut.



Runo

Nature on kuin vanhojen kertomusten
Jalo villi - raju ja arvaamaton
Ja samassa taas kirkas ja hellä,
Vihollisemme se ei ole, mutta
Orjaksemme se ei suostu, niin kuin
Ylimielisyydessämme luulimme.
Väärin kohdeltuna se nousee kapinaan..
Tietoja
Kirjoittanut: paterros
Joukkue: Nature ClubNature Club
Julkaistu: 26.10.2006 20:30
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.