DSJ ja sen ongelmat

Artikkeli
Kyllä, myönnän jo otsikossa karmean faktan. Divinellä on ongelm(i)a. starman möhlöhöhlöpöhlöili itsensä pois kokoonpanosta, repan pistekeskiarvo on 1 (:DD) ja pby on jumittanut nettipornosivulla jo kolmatta päivää. Poffeihin kuitenkin selviydyttiin erikoisen hyvän vieraskierroksen ansiosta.

Poffeissa vastaan asettuu Rykälätty, Rykis, Räkäpaska, whatever. Ne kaatuu puhtain lukemin, sitte pidetään pienimuotoinen saunailta (kaljahuuruinen), jossa päätetään mitä sarjaa aiomme pelata ensi kaudella. Saunaillan on muuten luvannut sponsoroida Lugu, Hoki-Liigan voittorahoillaan ja erityisesti Sepi, jonka sopimuksessa on kuulemma hirvittävät bonusrahat tiedossa…

Ylhäällämainittujen ongelmien lisäksi on myös ilmaantunut ongelmia maineikkaalla Nalleareenallamme. Pitkään palvellut kenttämestarimme Keijo 'Keke' 'Hauis' 'Voimakas tunne' Nevalainen jäi eläkkeelle viime kauden jälkeen. Tällä kaudella kenttämestarin erikoiset ovat tulleet täysin päinvastoin kuin viime kaudella, ja vastustaja on rankaissut pelottavan tehokkaasti näistä. Uusi kenttämestarimme löytyi Espoon syrjäkujilta, tarkemmin ottaen hän on Nismon kerrostalon talonmies. Mestari on myös haissut viinalle useaan otteeseen, mutta 'mister referee, it wasn't me'-lause on pelastanut hänet pulasta tähän mennessä.

Tässä vaiheessa kun kello näyttää 02:34, on hyvä vetäistä pienimuotoinen haastattelu….

Haastateltavamme Sepi on ilmeisesti kellahtanut Outokummun baarien syövereihin, joten haastattelu jäi nyt vähän ontoksi. Mutta kaikkien piristykseksi muistutamme vielä hakevamme yhtä kivistä, kovaalaukovaa (ja mielellään monesti) ja _PASSAILEVAA_ höökxoria. Hakemuksia saa tulla antamaan #dsaj @ ircnet.
Tietoja
Kirjoittanut: RestLess
Joukkue: Divine Scorers and JoskaDivine Scorers and Joska
Julkaistu: 26.11.2006 15:30
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.