Voodoon tunnelmat ensimmäisen kauden jälkeen

Artikkeli
Näin on Hokidivarin kausi III/06 tullut päätökseen ja samalla päättyi myös Voodoo Peoplen ensimmäinen kausi Hokiliigan alaisuudessa. Sijoitukseen voidaan olla ihan tyytyväisiä, sillä neljäs sija erittäin kovatasoisessa sarjassa tuntuu lähes mestaruudelta kohdattujen vaikeuksien jälkeen. Kauden saldoksi tuli 11 voittoa, 4 tasapeliä ja 7 tappiota. Loppua kohti kaikki nostivat omaa tasoaan ja myös allekirjoittanut löysi DArgon kanssa sen tutun vanhan vireen. Ja allekirjoittanut voi olla myös omaan pistesaldoon jolla irtosi pistepörssin ja syöttöpörssin voitto (sori, älkää kivittäkö mua vielä alas, maanantaina vasta).



Pelaajaliikenne oli väliajoin aika vilkasta, sillä kauden alussa Randelin ja SS31 siirtyivät pois meidän vahvuudestamme. Myös heitä paikkaamaan kauden puolivälin tienoilla tulleet Kaarto ja Rycroft siirtyivät takaisin Detroit Hardcoren paitaan pelaamaan. Syynä oli kiinnostus pelata tutussa kaveriporukassa, joten Voodoo toivottaa heille onnea ja hyviä pelejä tulevaisuuteenkin. Molemmat auttoivat joukkuetta paljon eikä lähtöön liittynyt mitään sen suurempaa dramatiikkaa, vaikka lähtö tulikin Voodoolle epämiellyttävällä tavalla. Yleensähän hyviin käytöstapoihin kuuluu meneillä olevan kauden loppuun pelaaminen.



Kauden puolenvälin jälkeen myös DArgon oli pakko ottaa hokkarit naulasta pienen pelitauon jälkeen, koska kokoonpano oli kutistunut puolella. Vanha koira löysi taas innostuksensa kiekonpelaamiseen, päätti kauden kiitettävällä määrällä maaleja ja auttoi näin ollen joukkuetta loppukaudesta erittäin paljon.



Onnellisia voidaan olla myös siitä, ettei somebody (aka Hentai) päässyt availemaan someavauksiaan kuin kahdessa pelissä. Tai no, päässyt ja päässyt, taisi olla enemmänkin kiinni siitä ettei häntä päästetty kentälle.



On aika siirtyä haastatteluihin. Haastattelijana toimii GRammat.



DArgo:



G: Mikä on roolisi joukkueessa?

D: Nuorempien pelaajien ohjastaminen, kurissapito ja johtajuuden tuominen kentälle. Jäällä roolini on se, mitä milloinkin pelissä tarvitaan. Useimmiten pelaan kovasti karvaavana pelinrakentajana, mutta myös maalejakin tulee tehtyä.



G: Mikä on Hentain rooli joukkueessa?

D: Somella on ollut pitkä tauko kiekosta. CS ja pokeri on vienyt miehen mielenkiinnon. Viime aikoina on ollut nähtävissä paluun merkkejä ja välillä hän on väläytellyt vanhaa osaamistaan. Some ei onneksi päässyt sekoittamaan pelejämme kuin 2 kertaa :)



G: Mitä mieltä olet uudesta hankinnasta Naabsterista?

D: Hyvin se on vetänyt. Varmasti taso nousee vielä.



G: Kokonaismietteet kaudesta?

D: Ensimmäiseksi kaudeksi kaikki meni ihan kohtalaisesti. Tiedotus, Grammat ja Turre ovat vetäneet hienon sarjan. Voodoo People olisi ollut aivan varmasti ylempänä pysyvämmällä kokoonpanolla.

D: Itseltäni meni alkukausi penkin alle pitkän pelitauon takia ja suuri osa alkupeleistä jäi pelaamatta pikkuvaihtoja lukuunottamatta. Kauden edetessä alkoi tuntuma löytyä ja peli parantui jatkuvasti.



G: Mitä/miten Voodoon pitäisi parantaa?

D: Pitäisi pelata pelit loppuvihellykseen asti. Usein kolmannessa erässä tahti hyytyi ja päästettiin vastustaja tasoihin ja ohi. Myöskään kokoonpano ei saisi elää niin paljoa kuin tällä kaudella.





Naabster:



G: Mitä mieltä olet uudesta joukkueestasi? Mitä mieltä olet omasta pelistäsi? Oliko GRammat hyvä pakkipari?

N: No täällä on ollut todella mukavaa, ja olen mielestäni myös joukkueeseen hyvin sopeutunut. Kolme hokidivarimatsia ehdin pelailla tässä loppukauden aikana ja niissä syntyi mukavat tehot 1+5. GRammat ollut jo ennastaan tuttu pakkikaveri, joten hänen kanssaan helppo pakittaa, turren kanssa koko ajan paranemaan päin. Omaan peliin kokonaisuudessaan olen melko tyytyväinen, paranee koko ajan.



G: Olen kuullut että käytitte GRammatin kanssa teampeakia peleissänne, miksi näin? Auttoiko se teidän peliä ja jos auttoi, niin millä tavoin?

N: Aikoinaan Lugulta tästä hienosta keksinnöstä kuulin, ja sitä olen jo monessa tiimissä käyttänyt ja sen hyväksi todennut. GRammatin kanssa alusta alkaen ts:ää olemme käyttäneet ja se näyttää toimivan, vaikka GRamman laulut joskus aiheuttavatkin päänsärkyjä. Hyvänä puolena on, että kommunikointi pakkien kesken sujuu molempiin suuntiin. Suosittelen erittäin lämpimästi Teamspeakin tai Ventrilon käyttöä joukkueille





Tiedotus:



G: Mitä mieltä olet omasta kaudestasi?

T: Kai tässä vaiheessa voi olla tyytyväinen omaan kauteen kun syöttö- ja pistepörssin voitto on plakkarissa.



G: Oletko tyytyväinen muiden pelaajien peliin?

T: Kaikki on pelanneet tosi hyvin, kaikki olleet tiukkoja matseja. Joka jätkä parantanu suoritustaan loppua kohti.



G: DArgon rooli joukkueessa?

T: DArgo on pelannut ihan tajuttoman hyvin. Alkukaudesta pelasin Kaarron kanssa ja vaikka peli sujuikin niin vasta loppukaudesta DArgon kanssa alkoi tulla toivottua tulosta myös joukkueen kannalta.



Voodoo People lopettelee tältä keväältä, hyvää yötä ja nähdään ensi kaudella uusissa merkeissä.



Tekijä: Tiedotus

Oikolukija: Turre

Haastattelija: GRammat
Tietoja
Kirjoittanut: Turre
Joukkue: Voodoo PeopleVoodoo People
Julkaistu: 26.11.2006 17:11
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.