Katsaus ankkojen sisälle!

Artikkeli
Kauniit kanssapelaajat , hyvää Maaliskuun alkua, ja alkavaa kevättä! Luette parhaillaan Ankkojen historian ensimmäistä lehdistötiedoitetta. Tässä tiedotteessa tehdään katsaus Ankkojen koko hokihistoriaan.

Eli siis kesällä 2007, laitoimme viimeisenä mahdollisena päivänä hakemuksen karsintoihin, ja puoliksi yllätyksenä tuli, että pääsimme testaamaan. Joukkueella oli takaraivossa epäonnistunut SHL-kausi, ja porukalla oli kova halu näyttää, että kuulumme liigajoukkueisiin. Meille tuli arvonnassa kuolemanlohko, mikä oli muutamalle pelaajalle kova paukku, mutta ekassa pelissämme voitimme Genesiksen upealla pelillä, ja itseluottamus joukkueen sisällä kasvoi uusiin sfääreihin! Seuraavassa pelissä kohtasimme kivikovan ACA:n joka kaatui lopulta maalilla, ja usko divariin noususta alkoi olla jo suuri! Seuraavassa pelissämme kohtasimme aikasemmissa peleissä kovaa jälkeä tehneen Exelsiorin, ja pelistä tuli siitä legendaarinen, että se pelattiin 3vs3, koska joku vihuistamme kaatui pelin alusta. Peli päättyi tasalukemiin, ja divaripaikan varmistumista saimme vielä odottaa. Muiden joukkueiden pelatessa pahasti ristiin varmistimme divaripaikan, ja joukkueen sisällä kirjoiteltiin jo kiitoskirjeitä ja juotiin onnittelumaljoja! Viimeiseen peliin lähdimme läpsyttelemään Sulttaaneja vastaan joiden oli pakko voittaa saadakseen divaripaikan, ja motivaatiopuutteessa oleva ankkalauma sitten lahjoitti heille helpohkon voiton.

Divaripaikan saanut Ankkalauma, pelasi todella huonon kauden, ja siitä ei jäänyt jälkipolville hirveästi kerrottavaa, paitsi että kauden lopussa porukasta revittiin puolet pois, ja off-seasonilla turvauduttiin kovaan keräilyyn, koska saimme lopulta ”säälipaikan” takaisin divariin.

Kausi 1/08 lähti liikkeelle vähän kyseenalaisella pelillä Sulttaaneja vastaan, jonka ovat muut paitsi allekirjoittanut unohtanut täysin =). Ensimmäisellä kierroksella ei peli kulkenut sitten yhtään, ja tappioita sateli toisensa perään, ja vain numerot vaihtuivat. Ekan kierroksen aikana saimme kuitenkin rinkiin, uusvanhoja pelaajia, ja hienoinen epäaktiivisuus tiimipeleissä karisi pois. Ja menestystä siellä saralla alkoi tulla. Toinen kierroshan lähti, jopa huikeasti liikkeelle, 4 pelistä 2 voittoa ja 1 tasuri. Tämä meille kova alku on luonut yleistä positiivista ilmapiiriä mikä näkyy viimeisissä tiimipeleissä. Takkiin tullut numeroin 10-2 ja 10-0.

Loppukauden prinsiipit vaihtelevat eri pelaajilla radikaalisti. Allekirjoittanut lähtee hakemaan hattua joka pelistä, kun taas pikku-deeku odottaa Undulaatille kiikareita, kun Undulaati odottelee jo kesälomaa, vilmun pelatessa traviania, ja Chilen miettiessä mihin mennä opiskelemaan. Eli siis näillä teeseillä ankkasumppulauma lähtee loppukauteen.

Haluaisin vielä loppuun laittaa terveiset Kaipaiseille (kiitti karkeista) Fashalle, karjalalle, Swissille, Fehrille, Chilelle, Jawnerille, Mazterille, Hietaselle, unjinazille, tump3lolle, dudalle ja Kolg:lle. 3 viimiselle isot kiitokset minun kestämisestä ircissä =)
Terveisin Sunlover & Ankat
Tietoja
Kirjoittanut: Deco
Joukkue: Anaheim Mighty DucksAnaheim Mighty Ducks
Julkaistu: 03.03.2008 15:03
Luettu: 1 kerran

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.