Trademarkin kauden päätöspuhe

Artikkeli
Trademarkin ensimmäinen liigakausi on tulossa päätökseen, joten on aika kerätä kiitokset kasaan. Ensinnäkin koko Trademarkin puolesta kiitokset rakkaille kanssapelaajillemme hyvistä matseista ja auttavaiselle johtokunnalle nopeista vastauksista ongelmatilanteissa (ts. Beezer).

Trademark pääsi karsintoihin ehkä jopa joidenkin yllätykseksi. Takana oli vain muutama kuukausi yhteisiä pelihetkiä tässä joukkueessa, vaikka kokoonpanomme pelaajat ovatkin tuttuja toisilleen jo vuosien takaa. Päätimme kiittää luottamuksesta sekä pelillisesti että aktiivisuudella ja asiallisuudella.

Näistä yksi tavoite jäi pahasti puolitiehen, sillä vielä 4 päivää ennen deadlinea meillä oli pelaamatta 7 ottelua. Tällä hetkellä viimeiset kolme peliä jäävät melko suurella todennäköisyydellä viimeiselle päivälle. Tämä ei ole se tyyli, jolla liigoja tulee pelata. Täten haluammekin julkisesti pyytää anteeksi sekä kanssapelaajilta että johtokunnalta, mutta samalla kiittää heitä maltillisuudesta.

Kauteen on kuulunut monenlaisia yllätyksiä – eikä vähiten pelaajarintamalla. Amiraali oli kortti, joka meidän oli pakko katsoa, kun sellainen kerran tarjolla oli. Lähtöalttius oli koko ajan joukkueen tiedossa, mutta emme silti ole joutuneet katumaan ratkaisuamme. Amiraalista saimme tarpeellisen tuuraajan pahimmassa hyökkääjäpuutteessa, ja kyllähän ne murskavoitot makealta maistuivat, kun peli oli sitä ennen ollut täysin sekaisin. Erityisesti olin positiivisesti yllättynyt Amiraalin täyttäessä asettamani käytösvaatimukset täydellisesti. Kiitokset siis Amiraalille hyvistä esityksistä TM-paidassa.

Erityiskiitokset haluamme lähettää myös kaikille meidän otteluita tuomaroineille pelaajille siitä, että jaksoivat tuhlata vapaa-aikaansa muiden hyväksi.

Ensi kautta odottaen,

Trademark
Tietoja
Kirjoittanut: Turre
Joukkue: TrademarkTrademark
Julkaistu: 08.03.2008 18:13
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.