Kausi paketissa.

Artikkeli
Hoki-liigan divarin tapahtumarikas kausi on vihdoin saatu päätökseen. Kauteen I/08 mahtui paljon mielenkiintoisia tapahtumia, kuten uutinen Hoki-liigan laajenemisesta sekä Anaheim Mighty Ducksin mielenkiintoinen (mutta ei niin menestyksekäs) kokeilu palaamisesta 3v4 formaattiin. Kolmantena huomionarvoisena asiana voisi nostaa esiin Sulttaanien upean runkosarjan voiton ja suoran nousun liigaan saldolla 16-2-2.

Sulttaanit pystyi voittamaan jokaisen divarijoukkueen vähintään kerran, ainoat tappiot kärsittiin Monstersia ja Jyppiä vastaan. Lisäksi Trademark sekä Creative Madness onnistuivat nappaamaan tasapelin turvin yhdet (sääli)pisteet rättipäiltä.

Yksittäisiä pelaajia on turha nostaa esiin, koska koko joukkue suoriutui kaudesta niin vakuuttavasti, ettei heikkoja lenkkejä juurikaan löytynyt (ainakaan emme niitä ala tässä listaamaan hyvän joukkuehengen ylläpitämiseksi). Suurimman vastuun puolustuksessa kantaneet Jawner ja Icon kuitenkin ansaitsevat erityismaininnan, sillä kaksi päästettyä maalia ottelua kohden ei todellakaan ole huono saldo. Hyökkäys iski puolestaan laajemmalla rintamalla ja Sulttaanit tekikin divarissa eniten maaleja Mazterin ollessa joukkuuen päähuntteri. Naisrintamalla ei huhujen mukaan ole tehoja kuitenkaan syntynyt samaan tahtiin.

Sulttaanit kiittää vastustajia ja toivottaa samalla onnea karsintoihin!

PS. Muistakaa turvaseksi.
Tietoja
Kirjoittanut: Icon_
Joukkue: SulttaanitSulttaanit
Julkaistu: 11.03.2008 13:21
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.