Siipien kuulumiset ja pelaajaliikenne

Artikkeli
Hottikset selvitti kuin selvittikin tiensä pleijareihin tälläkin kaudella, vaikka ennakko-arvostelut eivät paljoa luvanneet. Ehkäpä juuri hiljainen ja tuntematon, jopa epäkarismaattinen vaikutelma Siipipukukopin ulkopuolella toi tarvittavan rauhan suorittaa kausi kunnialla, mutta vaikka arvostelijoiden veikkaukset päihitettiin, ei kauden alusssa asetettu tavoite täysin toteutunut.

HHW ei pahemmin lööpeissä pyörinyt, mutta joukkueen sisällä myllersi koko kauden läpi. Kauteen lähdettiin nimettömällä, mutta selkeää potentiaalia osoittaneella kokoonpanolla, ja vaikka kauden alussa riskit tiedettiin, niin parempaa toivottiin. Kuitenkin ailahtelevat pelisuoritukset niin harkkapeleissä kuin liigajäillä ajoivat muutamat pelaajat epäaktiivisuuden tai ''lopettamisen'' partaalle ja jälleen kerran - tällä kertaa jo kesken kauden - lähdettiin kokoonpanoa hitsaamaan kasaan uusista palasista. Nälkäisiä pelaajia tuli ja puutuneita lähti, ja lopulta koko kauden joukkueessa selvitti vain muutama runkopelaaja. Tästä johtuen kausi oli erittäin hankala, joten lopulliseen sijoitukseen pitää olla tyytyväinen.

Aktiivisuustaso ja heikohko yhteispelaaminen eivät antaneet mahdollisuutta vakiinnuttaa minkäänlaista pelikirjaa ja kauden puolessa välissä joukkueenjohto (allekirjoittanut mukaan lukien) harkitsi lopettamista tähän kauteen. Saavutettu pleijaripaikka kuitenkin antoi pienen lisäkipinän - mikä antoi motivaatiota jatkaa myös ensi kaudella - ja vaikka viimeiset pelit p*rseiltiin oikein kunnolla, niin Berrejä vastaan asettui taistelutahtoinen HHW… tai sitten ei.

Marjat näyttivät kuinka kaukana huipputasosta joukkueemme vielä oli/on ja turpiin tuli (oikeutetusti) suoraan 3-0 maalieron näyttäessä karuja 6-23 lukemia. Kausi päättyi siis viime kauden tapaan puolivälieriin ja joukkue viettääkin nyt ''värviviikkoja'', jolloin koitetaan saada toimiva kokoonpano kasaan ensi kautta varten.

Eli kiinnostuneille: HC Hot Wings etsii molemmille pelipaikoille pelaajia, joilta löytyy aktiivisuutta, asiallisuutta ja erittäin mielellään jonkinlaista liigakokemusta. Viime kauden alku osoitti, ettei täysin kokemattomalla porukalla tule toivottua tulosta.



Vaikkakin kausi oli erittäin värikäs sisältäen hienoja, huonoja, upeita ja katastrofaalisia vaiheita, ei pettyneitä voida olla. Itseni ja joukkueenjohdon puolesta haluankin kiittää eritoten niitä neljää pelaajaa - Senceä, Virkiää, Kopitarria ja Juksua - jotka puristivat mukanamme loppuun asti. Lisäksi suurkiitokset pelin tasoa eteenkin loppukaudella nostaneille Hatille ja robylle panoksestaan. Tottakai kiitos kuuluu myös koko Hoki-Liigan organisaatiolle ja sen sisällölle; johtokunnalle, joukkeille ja pelaajille.

Ensi kaudella nähdään toivon mukaan iloinen, aktiivinen, taitava ja pelihuumorin omaava (huom. itselläni ei näitä ominaisuuksia ole) Hot Wings -ryhmä, joka jaksaa loppuun asti kunnialla ja tottakai yltää historiansa parhaaseen liigasuoritukseen, kenties mestaruuteen!


Kiittäen, feeb
Tietoja
Kirjoittanut: feeb
Joukkue: HC Hot WingsHC Hot Wings
Julkaistu: 18.03.2008 23:36
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.