Pyyhitäänkö tällä kaudella Räteillä jäätä?

Artikkeli
Rättipäiden eka kausi hokiliigassa alkaa muutaman päivän päästä. On meikäläisen (Mazterin) homma kasata viime hetken mietteitä tulevasta.

Kesäreenien möskärit on nyt juostu ja Pasin punnerruspyramidit taisteltu. Joukkueen pätevä zeneral mänäzeri Rahis antoi meille vielä tämän viikonlopun aikaa nauttia pillimehuista. Tämän jälkeen keskitytään vain ja ainoastaan olennaiseen: rän… liigaan! Itse managerihan on asiakassaunaillan jälkeen lähdössä muutaman päivän reissulle länsinaapuriimme katsastamaan viime hetken vahvistuksia hyökkäyspäähän, kun Jurgun hiiri on omien sanojensa mukaan rikki… Veikkaan, että tuliaisina on kuitenkin vain lisää kiekkoja reeneihin ja sen ulkopuolelle.

Kokoonpanosta sen verran, että tosiaan paluumuuttaja, hevosen lailla muiden safkat syövä Jur "sika" Gu, äskettäin täysikäisyyden hommannut Kouvolan casanova Vii "punttisukka"Sumi ja Tikkurilan oma sähkömies Clou Di vahvistavat meitä tulevalla kaudella. Näihin kolmeen kiinalaiseen ulkkaripelaajien paikat sitten menivätkin, joten lisää vahvistuksia ei todennäkösesti ole luvassa. Vanhoista kuluneistä räteistä käteemme jäi sama runko. Rahiksen tehtävänä on hitlerin leikkimisen lisäksi olla "hyvä hyökkipari". Mazteria ja Viisumia kohtaan on puolestaan asetettu kohtuuttomia paineita tasoon nähden. Sencen ennakon "seuraa heitä"-osion takia he ovat tärränneet lähiaikoina enemmän kuin viistoistkesäset kekeliigassa. Äskettäin paljastuneet kaksoset, Icon ja Jawner, ovat pelanneet perusvarmaa (:DD) peliään ja tätä toivotaan myös liigassa näkyvän. Zorerolta odotetaan tuttuja etukulmah*moiluita yhtä paljon kuin Jurgulta onnistuneita sika___veivejä. Paterrosta ei varmastikaan kovin usein liigakaukaloissa nähdä, koska joutuu valitettavasti panostamaan "bisneksiin" ja kakkosnikkeilyyn IFK:n A-junnujen messissä toista kauttaan. Kiekon paras kuorma-autokuski Antiknik puolestaan sähköttää ja hajoilee vieläkin intissä riittävän kauan!

Tulevaan kauteen lähdetään täysin uudella valmennusporukalla. Pelikirjasta ja muista turhista systeemeistä on Janne Owner pitänyt kovasti huolen, ja lisäksi hankimme Samulin veskarivalmentajaksi Unkarin kakkossarjasta. Syy, miksi näihin valmentajiin päädyimme, oli se, että liiga ei ole enää divari ja muutoksia täytyy erittäin alakanttiin menneen divarikauden jälkeen syntyä. Tai noh, näiden koutsien palkkaaminen oikeastaan perustuu täysin siihen, ettei säästöPOSSUssa ollut juurikaan rahaa huoltajan öisten baarikeikkojen jälkeen.

Kootaan tähän loppuun vielä koominen tapahtuma, joka kuvastaa hyvin myös tämän(kin) hetken henkistä tasoamme:
< Jurgu> mil se otti sen :E
< Mazter> muhal
< Jawner> säkeil
< zorero> palleil

Ainiin, uudesta sisääntulokappaleestamme (users.jyu.fi/~aakantal/videot/SULTANS_TEKNO.mp3) risut ja ruusut ottaa noteitse vastaan nimimerkki Jawner.

Lopuksi vielä todella vakavasti otettava haaste kaikille joukkueille. Kausi läpi, ettei yksikään pelaaja päätä läpiajoansa amakikalla? ;)

Ei tässä muuta. Hmv-persoonana toivotan kaikille tasapuolisesti mukavaa ja hyvää kautta! Kohtaamisiin.

Lättyä pussiin! Toivottaa,
Mazter ja muu Sulttaanipoppoo

Terkkuja Akille. kOko Joukkoe toivoo että Pääset Leioniin!
Tietoja
Kirjoittanut: Mazter
Joukkue: SulttaanitSulttaanit
Julkaistu: 18.04.2008 12:53
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.