Hunajata vai?

Artikkeli
Kausi alkoi amppareiden osalta todella huonolla suorituksella, mutta silti riittävällä 3-2 voitosta Team Kenosta eli Guerroisista. Itse kauden alkua odoteltiin jo kauan ja koitimme etsiä vielä muuria puolustukseen, mutta sitä ei valitettvasti löytynyt…
Kauteen ampparit lähtee vanhalla ja tutulla porukalla, joka onkin tämän kauden yllättäjäporukka (toivottavasti). Tavoitteena on päästä mukaan B Konferenssin kärkikahinoihin ja sitä kautta myös plei-offeihin. Puolustusta on pitämässä pystymässä Muori, joka oli ehdottomasti viime kauden valopilkku. Ollii tuo lisää hyökkäysvoimaa ja mahdollisuuksia yläkertaan. Hena, Delmo ja allekirjoittanut taas koittavat pitää omaa verkkoa mahdollisimman pitkään nollilla. Hyökkäyksestä sen sijaan vastaavat edellisen kauden ampiaisten johtohahmo Fas, jota on tukemassa ovela Tenksuu, takuuvarmta Bobrikov ja Canal, sekä ihmeentekijät DJ-AgU ja Freezu.

Ampparit tyytyvät lähtemään kauteen altavastaajina, kun taas Lugulta, NJD:ltä, peel.. Marjoilta ja edellisen kauden voittajilta Kasseleilta odotetaan varmasti kovia tuloksia.

Joukkueen sisällä toivotaan, että pääsemme juhlimaan "poikaa" Puistolassa.
Hyvää käynnistynyttä kautta kaikille ja muistakaa "Fair Play".
Tietoja
Kirjoittanut: Hoge
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 25.04.2008 12:35
Luettu: 5 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.