Vappua!

Artikkeli
Niin kausi on saatu käyntiin rytinällä, pelejä on pelattu kovaan tahtiin, koska joukkueen pelaajisto pitää pienen vapputauon, joten odotamme että muut kirivät meitä pelienmäärässä tällöin. Liiga alkoi voitolla ja muutenkin kokonaisuudessaan pelit ovat menneet hyvin. Toki ei tässä auta mitään vielä juhlimaan, koska pelejä on vielä rutkasti jäljellä ja mikään voitto tuskin helpolla tulee!

Kausi alkoi hieman epävarmoin miettein, koska harjotuspelit eivät kulkeneet ja olihan joukkueessa puolisen tusinaa uusia pelaajia, joten odotukset ei ollut kovat! Nyt kun ollaan huomattu, että tulosta syntyy on tietysti laitettu pieniä odotuksia loppukauden suhteen, mutta tavoite numero 1 on parempi kuin sijat 8-10! Tuskin suunta tästä muuttuu, koska peli on alkanut kulkemaan suhtkoht hyvin ja joukkueen sisällä on hyvä henki päällä! Jeejeemaan rauhoittaa ja opettaa ja .R.R. kiroo kun ei mene!

JT siirtyy vapputauolle ja toivottaa itse kullekkin oikein kivaa vappua, juokaa simaa ja syökää munkkia. JeesTeam menee vapun nollatoleranssilla, ettei taso pääse vain laskemaan! ;)

Tinppa
Tietoja
Kirjoittanut: jeejeeman
Joukkue: JeesTeam
Julkaistu: 27.04.2008 14:24
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.