Flying high

Artikkeli
HC Hot Wings, sijoitusarvio 5.-6.

''– HHW ihan liian ylös rankattu ::D'' -Apinamies

''Kuten Apinamies jo totesikin, niin mielestäni – HHW vähän liian ylös pistetty.'' -Oduya

1. HC Hot WIngs 16gp 22p
2. Sulttaanit 19gp 21p
3. Lugu 16gp 20p
————————————————

Vau, tässä vaiheessa kautta näyttää siltä, että ennakon kirjoittaja on kuin onkin aika hyvin jäljillä siitä missä järjestyksessä joukkueet runkosarjaa tahkoavat. Top3 on lähes täydellisesti veikattu (lue: tiedetty), meidän onneksemme jopa Sence arvioi meidät huonommalle sijalle kuin missä nyt ollaan. OK, lets face it, meidän sijoitus on yllätys jopa Escobarin mammalle!

Nou hätä, tietenkin saatan joutua syömään sanani jos loppukaudesta iskee samanlainen puna-aalto pelattujen otteluiden osalta kuin viime kauden lopussa, mutta siitä lähdetään, ettei historia toistu. Tosiaan kivat 16 peliä takana ja kasassa 22 pistettä. Suoritus on erinomainen kun miettii mistä lähtökohdista joukkue offseasonille lähti:

- Seitsemän (7) perättäistä tappiota viime kauden (I/08) loppuun, mukaanluettuna puolivälierätappiot Berriesille. Maaliero noissa peleissä vaatimattomasti 16-44

- Joukkueen jätti erinäisistä syistä Sence (22 peliä), Juksu (8 peliä) sekä roby (2 peliä), jonka johdosta joukkueeseen jäi suuri pelaajapula, mikä ei kuitenkaan ollut mitään uutta

- Joukkueeseen jääneiden pelaajien erinäiset syyt vähäisempään pelaamiseen, esim. intti ja baby s(h)itting

- Ailahtelevat pelisuoritukset myös liigajäiden ulkopuolella; harkkapeleissä tulos oli vähintäänkin masentavaa jo valmiiksi alhaiselle itseluottamukselle

Noh, vielä kerran joukkueen sisällä päätettiin yrittää ja pelaajavärväyksiä lähdettiin etsimään ns. sisäpiiristä, poiketen viime kausien tavoista. Hatin ja allekirjoittaneen innoittamana joukkueeseen liittyivät Kingston (mäkkiläsg) ja Darius (en oo koneel). Pelitaktiikkaan tehtiin muutoksia, sillä hyökkäysvoima oli selkeästi vahvemmassa asemassa kuin puolustuskuri. Niinpä kolmen hyökkääjän taktiikkaa lähdettiin muokkaamaan harkkajäillä.

Puolustuspää kärsi viime kaudesta isoimmat menetykset, siispä oli värvättävä sinnekkin uutta verta. Koska Escobar ei tunne ketään eikä kukaan hänestä tykkää (vitsi), oli puolustajien värvääminen haastavaa. Escobarin niin usein ylistämä Haavi osoitti jälleen taikansa, sillä Ragnar, Alora (ex-Rannikon Lämääjät) ja TomH (ex-Häkittäjä) jäivät viekkaan seinäjokelaisen ansaan ja siitä terästäytyneinä ovat pelanneet ihan.. no ovat ainakin pelanneet.

Uudet tuulet ovat puhaltaneet myötäisesti ja pelit ovat sujuneet hyvin, mikä lienee selvää sarjajohdon ollessa ensi kertaa historiassa meidän hallussa. Tavoitteet onkin luonnollisesti asetettu korkealle, parempaan on pystyttävä kuin aiempina kausina. Tällä siipijoukkueella jos jollain on siihen ainekset.


Nägy ja terkut Apinamiehelle joltain joka käski laittaa terkut Apinamiehelle mut en muista kuka
Tietoja
Kirjoittanut: feeb
Joukkue: HC Hot WingsHC Hot Wings
Julkaistu: 01.06.2008 19:39
Luettu: 1 kerran

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.