Soturit ratsastaa.

Artikkeli
Kauden alku ei näyttänyt siltä mitä lähdettiin hakemaan. "ANNETAA DUNKKUU" ja edes "ZEMIII" huudot eivät auttaneet lisäämään puhtia peleihin. Ensimmäisissä 9 peleissä tulostaulujen väri oli kahdeksan kertaa punainen ja kerran vihreää, sopivaa kokoonpanoa ei vieläkään löydetty ja kaikilla oli paha mieli ;(. Onneksi joukkue päätti Ruwin ehdottaen pitää viikon vapputauko ja se kannatti. Sen jälkeen nähtiin huikeat soturit, Ruw ja Keno myllää tutkana hyökkäyksessä ja ilo/Dentvis/Sisäelin hoitavat pakituksen.

Vappuloman jälkeen 12:sta ottelusta 17 pistettä, joka oli suuri askel alkukauden peleille. Kerrottakoon, että Ruw on sekä tulokkaiden -sekä pistepörssin kärjessä 52 pisteellään ja keno mukavasti toisena hyökkääjänä 30 pisteellään. Soturit ovat löytäneet juuri oikeat pelaajat liigakokoonpanoon, joilla nyt näyttäisi menevän pelit parhainten. HUD3:n on päättänyt jäädä sivummalle ja keskittyy nykyään levuttamaan runeukkoaan ja vaihtamalla kamaa habossa.
Pleikkareihin olisi kyllä mukava päästä, mutta se vaatii enemmän voittoja ja alapuolellamme olevilta epäonnistumisia (sherlock).

Onnea muille joukkueille loppukauden peleihin ja jussia! - Guerreiros
Tietoja
Kirjoittanut: ilo
Joukkue: GuerreirosGuerreiros
Julkaistu: 03.06.2008 10:52
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.