Pettymysten kausi

Artikkeli
Lohko B:ssä kaikki 28 ottelua pelattuna 9 voittoa, 2 tasapeliä ja häviöitä liikaa. Maaliero -17 ja päästettyjä maaleja lohkon toiseksi eniten. Ei aivan sitä mitä lähdettiin hakemaan. Kauden alku lähti liikkeelle hyvin. Voittoja oli neljän ensimmäisen pelin jälkeen kasassa jo 3 (lyhyellä matikalla laskettuna 1/3 koko kauden voitoista). Siitä eteenpäinkin peli pysyi vielä jokseenkin kasassa ja pelaaminen tuntui mukavalta, mutta pikkuhiljaa alkoi pinkkipaitojen kone hyytymään. Tappioita tuli paljon ja peli oli niin sanotusti aivan Repan perseessä. Lopulta saimme kuin saimmekin kaikki pelit pelatuksi ja kauden päätteeksi vielä karsinnatkin.

Ennen karsintoja ja niiden aikana joukkue oli hyvin rikki. Lopettamis- ja hoppaamisilmoituksia tuli enemmän kuin laki sallii ja joukkueen jatko oli vaakalaudalla. Lopettamispäätökset kävi mielessä useasti mielessä, sillä tilanne vaikutti todella epätoivoiselta. Päätimme kuitenkin jatkaa ja taistella liigapaikasta. Karsinnat hoitui kunnialla läpi ja liigapaikka säilyi tiukan viimeisen pelin jälkeen. DSaJ jatkaa liigassa sumppuilua.

Pelaajisto:

Nismo: Pelasi paljon ja oli kaudella aktiivisin puolustaja. Varmoja otteita alimpana pakkina jos vain malttoi pysyä siellä.

Mango: Pelasi puolustajista toiseksi eniten ja pisteidenvalossa normaali kausi mangolle.

project: Pelasi muutaman pelin. Epäaktiivisuudesta johtuen melko jäistä.

freek: ei pelejä

rku: rku:lta toivottiin aktiivisuutta ja hyviä otteita, mutta kausi jäi vain yhteen peliin.

Creepy: Otettiin rinkiin kesken kauden ja pelasi 8 ottelua. Kokemattomuudesta johtuen käsi vähän tärisi, mutta teki muutaman maalin aivan käsittämättömästä paikasta.

Goten: Hopperblle… Roin ylemmän puolustajan taitoja kaivattiin.

varpela: Hopperblle… Hyvät muutamat pelit alempana puolustajana

Rebsy: Hopperblle… Pelasi alkukauden todella hyvin ja piste/ottelu ensimmäistä kertaa yli 1:n. Katosi alkukauden jälkeen teille tietämättömille eikä herrasta ole kuulunut sen jälkeen mitään.

Mige: Odotetusti joukkueen maalitykki, mutta loppukaudesta alkoi ruuti olla jo märkää. Teinivuosien märät unet alkoi näkymään pelissä, mutta kaiken kaikkiaan DSaJ:n paras hyökkääjä

Melchett: Toiseksi aktiivisin hyökkääjä ja pelasi Migen kanssa hyvin yhteen.

pby: on ok olla np muttei oo np olla näin huono kun olin tällä kaudella.

anvil: hopperblle. Joutui pelaamaan harkkamatseissa paljon puolustajana ja verotti hiukan hyökkäystehoja. 10 peliä silti ja ihan ok tehoilla. Anvilin aktiivisuutta olisi tarvittu loppukaudella.

jambo: hopperblle. Odotettiin Migen rinnalle maalitykkiä, mutta armeija vei aikaa ja lopulta vaihtoi maisemia.

Kauden päätteeksi Mango ja Mige vaihtoivat maisemia ja muutamat pelaajat miettivät vielä jatkoaan. Joten dsaj etsii puolustajia ja hyökkääjiä riveihinsä. Yhteydenotot pby:hyn.

Kiittäen ja kumartaen ja hajoillen töiden alkuun…

- pby
Tietoja
Kirjoittanut: Mige
Joukkue: Divine Scorers and JoskaDivine Scorers and Joska
Julkaistu: 12.07.2008 14:36
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.