Uudistuneet Vipsut

Artikkeli
Kausi 3/08 on pian käynnistymässä ja kesän aikana joukkue koki paljon uudistuksia kun viime kauden kokoonpanosta jäi ainoastaan kolme joukkueeseen. Tälle kaudelle tavoitteena oli saada kokoon huomattavasti iskukykyisempi joukkue kuin viime kaudella (kahdeksas sija ei ollut se mitä aluksi joukkue lähti hakemaan) ja joukkue näyttääkin huomattavasti kovemmalta ja mahdollisuudet aina mestaruuteen on paljon suuremmat kuin mitä viime kaudella.

Alakertaan Rhoads jäi viime kauden puolustuksesta, kavereikseen hän on saanut Amiraalin, Hillan ja tarin. Amiraali ja Hilla ovat osoittaneet viime kausina kuuluvansa joukkueissaan tärkeeseen osaan hyökkäyspäässä ja tari puolestaan alakerran lukkona, josta osoitus viime kauden mestaruus NewJersey Devilsin paidassa. Hyökkäykseen viime kauden kokoonpanosta on jäänyt Mor ja Taji. Nelikkoa täydentää tällä kaudella Fenni ja nuba. Viime kauden ongelmaksi koitui hyökkäyspää johon Mor ei saanut kaverikseen aktiivista ja sopivaa pelaajaa, ongelma on nyt ratkennut ja nämä uudet hyökkääjät tuovat erittäin hyvää aktiivisuutta, hyvää syöttelypeliä sekä maalintekotaitoa.

Alkavalla kaudella tulette näkemään hienoa kiekkoa pelaavan joukkueen jossa kiekko liikkuu mallikaasti ja tehdään näyttäviä maaleja. Viime kaudella pelaajia tuli ja meni aivan liikaa joka luonnollisesti vaikutti pelintasoon huomattavasti joten ensi kauden tavoitteet on: puhdas kausi ja mestaruus.

Onnea myös muille liigajoukkueille ensi kauteen.
Tietoja
Kirjoittanut: Mor
Joukkue: Team ViperTeam Viper
Julkaistu: 06.09.2008 18:14
Luettu: 1 kerran

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.