"Kuonot ylös!"

Artikkeli
Vaikka kuonoja onkin ollut "kiva" pitää omassa sontakasassaan, johon osittain itse aiheutetusti ja osittain vanhojen Lugujen avustuksella on nokkamme työnnetty, on aika vähän alkaa taas kuonojamme nostaa ylespäin. Amillahan on nyt ollut noita työrupeamia melekoosesti ja aikaa ei oikein ole ollut muuhun kuin mesessä muutamaa omaa mielipidettään jakamaan aiheesta… Tästä syystä on joukkueen "uudelleenrakentelu" jäänyt vähän enemmänkin kuin oli tarkoitus, meikäläisen, loppuunpalaneen ja jo liekkinsä muutamaan kertaan sammuttaneenkin kehäraakin harteille. :|

Tähän asti Lugu on pelannut kolme (3)(tre)(three) ottelua, joista tuloksena 1 piste ja maaliero -13. (tähän sopisi se päätä tiiliseinään hakkaava hymiö) Sinänsä tuohon yhteen pisteeseen joka tuli O&N:ltä, tuolta kahden luguhobberin tyyssijalta, voi olla tyytyväinen. Eka tappio tuli ehkä odotetustikin kauden hunttipoppoolta, Lillapuppeneilta (Lihapullat), mikä selittänee hieman maalieroakin. (tähän sopisi se silmäkulmiaan kasteleva hymiö…) Gurre-ottelun, jossa omaa peliäni raastoivat raa-at lagipätkyt ja turhautuneisuus, jälkeen oli ehkä jokaisen mielestä aika pitää vähän breikkiä. Kukaan ei sitä sanonut ääneen eikä ilmaissut pettymystään, jokainen lähti omille teilleen.

Tämän jälkeen on Lugulla ollutkin vaikeaa saada aikaan edes harjoitusotteluita. Testillä porukassa on ollut koko ajan sekottavan paljon väkeä, eikä selviä tarvittavia palasia ole yksilötasolla oikeen kenestäkään löytynyt. Tuli kylymät ilimat pihalla, syksy ja sheldille tekemisenpuute, tästä lähti uusi yritys saada toimiva pakka kasaan.

On tässä työtä ollut, vaikka kauden alkuun hyökkäyspuoli saatiinkin jo aika vahvaan kuntoon, on sekin koitunut hieman pettymykseksi lähinnä aktiivisuus- ja peli-intopuolelta. (tähän sopisi se samppanjapulloa ryystävä hilipeä heppu) Ketään yhtään tietenkään moittimatta, ei se itsellänikään kovin helppoa oo ollu jaksaa nähdä vaivaa tehä jotai porukan eteen. Nyt on kuitenkin tullut joitain uusia hankintoja etsittyä ja näillä näkymin saamme hieman yllättävää taustatukea puolustuspäätämme jelppimään. Lähiaikoina odottelemme myös kaikkienkaveri-Dariuksen ja "miten se tosta pääs läpi"-Walkin lisäämistä kokoonpanoon tukemaan aktiivisuuttamme hyökkäysosastolla.

Näin ollen mikäli kova työ palkitaan, alkaa pikku hiljaa pukukopissa raikuva "Kuonot ylös!" -huuto tuottaa tulosta ja toimiva peliryhmitys löytyä. Työtä on vielä tehtävä, mutta parhaamme yritetään myös tehä, edustetaanha me sentää tällä kaudella ns. "johtokuntajengiä", legendaarista Lugua.

Ensimmäinen lehristökatsaus alkaa näin ollen olla tältä kaudelta kirjoitettu, Sheldonna kiittää ja kuittaa. (tähän sopis se hattua nostava häiskä)
Tietoja
Kirjoittanut: Sheldon
Joukkue: LuguLugu
Julkaistu: 25.09.2008 09:23
Luettu: 2 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.