Ampiaispesässä kiehuu

Artikkeli
Nonniin nyt on amppareidenkin osalta päästy puoleen väliin kautta ja tilastona huimat 4 voittoa, 1 tasapeli ja 7 tappiota. Syytä on hyvä ihmetellä, koska tavoitteena oli kuitenkin lähteä kirkastamaan mitalia viime vuodesta.

Ampparit eivät niin paljoa kuitenkaan, muuttunut vaan syynä lienee vastuuhenkilöiden vaihtaminen ja jätkien pukkareista on mm. kuulunut "KULLIA PÖLKYLLE" -huutoja. Muuten amppareissa on leppoisa tunnelma ja pelisysteemiä on koko ajan haettu, toivottavasti se on nyt lihapulla -pelin voitettua nyt alkanut kirkastumaan. Myös Lugun hylkääminen sarjasta varmasti helpottaa pelaamista ja voidaan alkaa pelaamaan tuttua ampparipeliä (Paljon vetoja, mutta eräällä suu käy liikaa…) Lisäksi iso kiitos Turrelle hienosta duunista Johtokunnassa toivotaan, että suu ei käy nopeempaa kuin oikea käsi iltaisin.

Suy napattiin joukkueeseemme tuomaan nuorempaa ikää ja etenkin lisää teinimäistä käyttäytymistä, jota löytyy kaikilta muilta paitsi allekirjoittaneelta. Lisäksi muori myytiin suurempiin ympyröihin hyvällä summalla, josta vastuuhenkilö DJ-AgU nautti suuresti: "Nyt tuntuu, että suurimmat paineet ovat tippuneet hartioilta", Agu kertoi maksutavasta.

Toivotaan, että ampparit piristyisivät loppua kohden ja heräisivät pienten notkahduksien jälkeen! Hyvää hoki-kautta kaikille pelaajille ja myös muille!

- Hoge aka Mordva
Tietoja
Kirjoittanut: AgU-
Joukkue: HT AmpparitHT Ampparit
Julkaistu: 12.10.2008 17:13
Luettu: 3 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.