Kiitos ja anteeksi

Artikkeli
Arvoisa Hoki-liigan käyttäjäkunta, Lugu on päättänyt julkaista viimeisen lehdistötiedotteen selittääkseen kaudella tapahtunutta tapausta, jonka johdosta Lugu sai varmaankin monen mielessä kuvan jota kukaan Lugulainen ei halua antaa.


Where the s*** started

Lugun kausi alkoi erittäin epätoivoisesta tilanteesta, jossa aiemmasta kokoonpanosta ainoastaan Nordmark sekä Hulikoli olivat "liigavalmiudessa" Lugun paitaan pukeutuakseen. Eikä näidenkään arvostettavien hoki-liiga -hahmojen panos pystynyt olemaan vaadittava, Nordmarkin kovat työ-/opiskelukiireet ja Hulikolin armeijakomennus vastasivat suurta osaa jo heti alkuun ilmenneistä ongelmista pelaajakokoonpanon kannalta.

Nordmark sai kuitenkin hieman toivonpilkettä aikaan joukkueen tilanteeseen, kun joukkoon liittyi nopeasti ihan hyviäkin pelimiehiä. Näistä ensimmäisistä värväyksistä pby sekä Arthur (Sheldon) olivat myös vastuuhenkilöitä palattuaan Lugun väreihin. Hetkessä saimmekin jo monia vaihtoehtoja lisäyksille kokoonpanoon ja värväyksiäkin suoritimme, kuitenkin täysin toisilleen tuntematon kokoonpano aiheutti pelitason huononemista, jonka johdosta saimme peloteltua tasokkaimpia ja toivotuimpia lisäyksiä muihin joukkueisiin.


Sinking ship

Pelaajisto saatiin vielä kuosiin, jolla oli ihan mahdollisuudet pelata otteluita, mutta pby:n lagiongelmat, amin (Nordmark) kiireet laittoivat pitkälti kaiken vastuun Arthurin niskoille. Pelejä ei pahemmin tullut pelattua jollei kukaan vastuuhenkilöistä ollut mukana. Alkuun Arthurin melko pieni kiinnostuskin kohentaa joukkuetta vei tärkeätä aikaa joukkueen rakentamisesta, mutta koko ajan pientä kohennusta saatiin tehtyä. Tällöin julkaistiin myös "Kuonot ylös!" -tiedote, jossa sanoma vielä kertoo taistelutahdosta ja toivosta pelata ottelut loppuun. Kuitenkin kuten niin monesti, juuri kun tahto ja taisto on kohdallaan tulee sattuma kuvioon mukaan ja vietiin Lugulta kolmaskin vastuuhenkilö "toipilasosastolle", kun Arthurin nettiyhteydessä alkoi taloyhtiön takia tulemaan "pieniä" ongelmia… Netti ei toiminut siitä hetkestä liigan deadlineen ollenkaan.

Tässä vaiheessa alkoi jotkin tahot jo jopa jättää uppoavan laivan, mutta vielä pyrittiin vastuuhenkilöiden taholta kaikki mahdollinen tekemään otteluiden pelaamiseksi. On se kuitenkin selvää, ettei laiva eteenpäin mene ilman potkureita ja tilanne päätettiin johtokunnan taholta lopettaa (täysin oikeutetusti) vielä kitumisvaiheessa.


Lugu

Legendaarisen ja suositun joukkueen tie päättyi ainakin näiltä osin erittäin ikävällä tavalla, mutta kaikki Lugut haluavat muistuttaa, ettei tämä tietenkään ollut kenenkään toive eikä tavoite. Lugut lähtivät tähänkin kauteen kuten muihinkin täysin taisteluhengellä ja tavoitteita laittaen. Lugu haluaa pyytää kuitenkin anteeksi ehkä typerääkin ratkaisua jatkaa liigassa niinkin epätoivoisesta tilanteesta, jossa joukkue oli ennen liigan alkua.

Lugu toivoo jäävänsä oikeutetusti kaikkien mieleen hyvästä, asiallisesta ja lahjakkaasta pelistään kausien varrelta. Kiitämme samalla liigaa ja sen kaikkia tahoja kuten kausien varrella vastaan asettuneita joukkueita hienoista peleistä ja muistoista.
Tietoja
Kirjoittanut: Sheldon
Joukkue: LuguLugu
Julkaistu: 16.10.2008 14:18
Luettu: 4 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.